Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Олексій Фетько в складі збірної України з футзалу вирушає до Азербайджану

Інший гравець ФК “Спортлідер+”, Дмитро Калуков, в останній момент опинився за бортом поїздки в Азербайджан через травму, отриману на підготовчому зборі у Харкові

Збірна України з футзалу вирушила до Баку, де візьме участь у кваліфікаційному етапі чемпіонату Європи 2016 року. Перед вильотом до столиці Азербайджану українська збірна завітала до Будинку футболу, де зустрілася з президентом Федерації футболу України, Андрієм Павелком.

По завершенні цієї зустрічі для представників українських ЗМІ була проведена прес-конференція за участю Андрія Павелка, президента АФУ, Сергія Владика, головного тренера “синьо-жовтих”, Олександра Косенка та капітана команди, Євгена Іваняка.

“Сьогодні в мене була чудова можливість поспілкуватися з гравцями збірної України з футзалу. Я нагадав їм, що кожний виступ національної команди є обличчям нашої країни. І я впевнений, що в кожній грі ми побачимо наш українських дух. І не тільки в Азербайджані, а й в будь-якому змаганні, де ми братимемо участь. І це престиж України, це наразі потрібно як ніколи – принести нашим вболівальникам позитивні емоції від перемог!”, – зазначив Андрій Павелко.

Також з напутнім словом до гравців та тренерського штабу звернувся Сергій Владико: “Асоціація футзалу України разом з національною командою чудово розуміємо нашу місію. Герб України на наших футболках не дозволяє нам опускатися нижче нашого рівня, який є на сьогодні у нашого футзалу”.

В Азербайджані наша команда проведе три матчі – 18 березня ми зіграємо з командою Данії, 19 числа – з Бельгією, а 21 числа – з господарями кваліфікаційного турніру азербайджанцями. У фінальну частину чемпіонату Європи з футзалу 2016 року напряму вийде команда, яка посяде перше місце у групі. Команда, яка фінішує другою у квартеті, потрапить у плей-офф, де будуть розіграні останні путівки на ЧЄ-2016 у Сербії.

Відзначимо, що в порівнянні з попереднім складом збірної через травми не зіграють в Азербайджані Петро Шотурма (КПРФ, Росія), Віталій Дзюба (ЛТК) і Дмитро Калуков (Спортлідер+). Замість них у табір нашої національної команди викликані два “залізничники” –  Олександр Сорокін та Євген Рогачов.

СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА МАТЧІ ВІДБОРУ ЄВРО-2016:

воротарі: Євген ІВАНЯК, Дмитро ЛИТВИНЕНКО (обидва – Локомотив), Юрій САВЕНКО (ЛТК);

польові гравці: Микола БІЛОЦЕРКІВЕЦЬ, Сергій ЖУРБА, Дмитро СОРОКІН, Денис ОВСЯННІКОВ, Дмитро БОНДАР, Олександр СОРОКІН, Євген РОГАЧОВ (усі – Локомотив), Євген ВАЛЄНКО (Фенер, Азербайджан), Олексій ФЕТЬКО (Спортлідер+), Роман КОРДОБА (Енергія), Володимир РАЗУВАНОВ (Спартак, Росія).

ЄВРО-2016. КВАЛІФІКАЦІЯ. ГРУПА 4

18 березня (середа)
16:30 Україна — Данія
19:00 Азербайджан – Бельгія

19 березня (четвер)
16:30 Бельгія – Україна
19:00 Азербайджан – Данія

21 березня (субота)
17:00 Данія – Бельгія
19:30 Україна — Азербайджан

* вказано київський час

АМФУ

Updated: 16.03.2015 — 22:29

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.