Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Случ» та НФК «Поділля» переможця не виявили

У рамках 2-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату Хмельницької області з футболу підопічні Миколи Федорка на виїзді розійшлися миром із старокостянтинівським «Случем»

«Случ» (Старокостянтинів) – НФК «Поділля» (Хмельницький) – 1:1 (0:1)

Арбітри: В. Папірович – Шевчук, Лоза (усі – Хмельницький)

Голи: Слотюк (87) – Соколюк (38)

«Случ»: Ковальчук, Лемішевський (Вигоняйло, 70), Слотюк, Глушок, Сакович, Винник (Бабак, 46; Бачинський, 90+1), Темнюк, Антонов, Черкезов (Бортник, 60), Ребекевша, Шершун

НФК «Поділля»: Восканян, К. Шляховий, Роговський, А. Шляховий, Горобець (Романюк, 38), Подлюк, Юхимович, Соколюк (Наконечний, 75), Борис (Зенін, 61), А. Федорко (Полупан, 89), Колесников

Попередження: Лемішевський (63) – К. Шляховий (63)

У суботу, 9-ого травня, свій черговий поєдинок провело хмельницьке НФК «Поділля». У рамках 2-ого туру чемпіонату Хмельницької області з футболу серед команд Прем’єр-ліги підопічні Миколи Федорка зустрічалися на виїзді із діючим срібним призером турніру, «Случем» із Старокостянтинова.

Від центрального матчу ігрового дня (ще б пак, зустрічалися діючі срібний та бронзовий призери змагань! – прим. автора), багаточисленна спортивна громадськість однозначно очікувала яскравого та видовищного футболу. Але не так сталося як гадалося. З перших секунд на розкішному газоні міського стадіону у Старокостянтинові розпочала панувати запекла боротьба на кожному клаптику поля. Гравці обох команд не шкодували одне одного у єдиноборствах, відчайдушно стелились у підкатах, але до особливого загострення так і не доходила. По-суті ж перша осмислена атака в зустрічі завершилася взяттям воріт, та ще й яким! Після довгої передачі Соколюк спочатку «продавив» у верховій боротьбі Глушка, а потім, увірвавшись у карний майданчик господарів, спочатку ефектним фінтом посадив на «п’яту точку» досвідченого Шершуна, а далі холоднокровно пробив у ближній кут воріт ошелешеного таким розвитком подій Ковальчука – 0:1.

Після перерви ігровий малюнок істотно не змінився. На полі можна було спостерігати вдосталь боротьби та мінімум гольових моментів. Такий розвиток подій цілком влаштовував НФК «Поділля», але «Случ» категорично не хотів миритись із поразкою, і влаштувавши фінальний штурм воріт суперника на заключних хвилинах гри, таки зумів зачепитися за нічию. Це Слотюк, замкнувши прицільним ударом головою під поперечину навіс із флангу, встановив підсумковий рахунок у зустрічі – бойова нічия із рахунком 1:1, яка закріплює обидва колективи у групі лідерів.

Свій наступний матч НФК «Поділля» проведе 16-ого травня. В цей день підопічні Миколи Федорка на виїзді зіграють із МФК «Славута».

У інших матчах 2-ого туру зафіксовані такі результати:

«Енергетик» (Нетішин) – «Збруч» (Волочиськ) – 0:4

ФК «Дунаївці» – «Перлина-Поділля» (Білогір’я) – 0:0

«Полонія-ДЮСШ-1» (Хмельницький) – МФК «Славута» – 4:2

Олександр Таран, прес-служба НФК «Поділля»

Updated: 10.05.2015 — 02:18

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.