Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

ДЮСШ «Спортлідер+» фінішує 6-ою на «Кубку Сінаю-2015»

У Мукачево завершився всеукраїнський турнір з міні-футболу

 У Мукачево завершився всеукраїнський турнір з міні-футболу «Кубок Сінаю-2015», у якому честь Хмельниччини представляла команда ДЮСШ «Спортлідер+» 2000 р.н. під орудою Миколи Сохорука. У суботу, 9-ого травня, були зіграні вирішальні матчі змагань, за підсумками яких і визначалися імена чемпіона та призерів турніру.

ДЮСШ «Спортлідер+», яка на одному диханні пройшла груповий етап, здобувши чотири перемоги у чотирьох зіграних зустрічах, у стадії чвертьфіналу зустрічалася із ДЮСШ львівської «Енергії». Нажаль, пройти у півфінал хмельничанам не вдалося – прикра поразка із рахунком 1:4. Єдиний гол в складі «лідерів» у цій зустрічі провів Тарас Мельник.

У грі за 5-е місце на турнірі на підопічних Миколи Сохорука очікувала зустріч із «СДЮШОР» (Львів). Хмельничани вже дуже швидко повели у рахунку після голу Максима Цилепи, але галичани, проявивши неймовірний характер на останніх хвилинах таки зуміли врятуватися від поразки – нічия із рахунком 1:1, і далі, згідно регламенту, подальша боротьба перейшла у серію післяматчевих пенальті. «Лоторея» видалася неймовірно видовищною. Молоді гравці обох команд, не зважаючи на високий градус напруги та розуміючи ціну власної помилки, реалізовували свої спроби одна за одною. А все вирішив удар Максима Цилепи, який парирував кіпер львів’ян – 7:8 у серії післяматчевих пенальті, і ДЮСШ «Спортлідер+» фінішує на підсумковій 6-ій позиції у табелі про ранги «Кубку Сінаю-2015».

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 10.05.2015 — 12:22

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.