Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Агробізнес» стає чемпіоном змагань у дивізіоні 5

У дивізіоні 4 головний приз у фінальній серії розіграють «Фахівець» та «Ракета»

Все цікавіше та цікавіше розгортаються події у Преміум-лізі відкритому чемпіонаті Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду добіг до свого завершення змагальний марафон у дивізіоні 5, де за підсумками заключних матчів визначалися імена чемпіона та призерів турніру. Чемпіоном тут став новоушицький «Агробізнес», який після поразки від ФК «Зеніт-Юрія-Фарм» у першій зустрічі фіналу взяв переконливий реванш у матчі-відповіді. «Бронзу» на фініші змагань виборов «Тролейбусник», який в серії пенальті переграв «Інтерпродсервіс». У дивізіоні 4 важкі перемоги у третіх матчах півфінальних серій святкували «Фахівець» та «Ракета», і тепер в очному протиборстві визначать ім’я переможця турніру. Про все це далі і не тільки у нашому огляді.

«Інтерпродсервіс» – «Тролейбусник» – 5:6 (2:2) пен. 2:4

Перший матч: 4:3

Арбітр: Фертюк

Голи: М. Нік (11), О. Нік (12, 34), Панькевич (22), Гарбар (40) – Самолига (16, 39), Побережний (17, 25, 30), Гіджеліцький (21)

«Інтерпродсервіс»: С. Малукалов, І. Малукалов, Гарбар, Панькевич, О. Нік, М. Нік, Паштепа, Іщук, Волошин

«Тролейбусник»: Дубінін, Гіджеліцький, Яворський, Галатир, Самолига, Стрембіцький, Побережний, Мамонтов, Волинець

Попередження: Гарбар (23)

Післяматчеві пенальті реалізували: Панькевич, О. Нік – Гіджеліцький, Самолига, Побережний, Мамонтов

Післяматчеві пенальті не реалізували: Гарбар, М. Нік

Відкривав програму ігрового вік-енду вирішальний двобій за «бронзу» у дивізіоні 5, в якому зустрічалися «Інтерпродсервіс» та «Тролейбусник». Перший тайм завершився за нічийного рахунку, однак після перерви «тролейбусникам», яким для завоювання підсумкової третьої позиції на фініші турніру потрібно було як мінімум відігравати мінімальне відставання за підсумками першого матчу, стали діяти активніше в атаці, і завдяки вдалим тандему Самолига-Побережний доволі швидко заволодили відчутним гандикапом у два забиті м’ячі, однак «Інтерпродсервіс» не опускав руки, і під завісу основого часу зусиллями Гарбара перевели гру у серію післяматчевих пенальті – перемога «Тролейбусника» в основний час з рахунком 6:5.

Героєм «лотореї» став кіпер номінальних гостей, Ігор Дубінін, який парирував два удари з «позначки», а ось усі інші гравці були влучними – 4:2 на користь «Тролейбусника» в серії післяматчевих пенальті, який і виборює бронзові нагороди у дивізіоні 5.

«Фахівець» – МФК «Ехо» – 4:4 (2:2) пен. 7:6

Рахунок у серії: 2:1

Арбітр: Жмурко

Голи: Атласюк (9), Семенюк (14, 25), Хлопонін (40) – А. Якимчук (18), Бурковський (19), Віколаш (24), Бородій (36)

«Фахівець»: Клімцов, Гавага, Шевчук, Атласюк, Присяжнюк, Хлопонін, Семенюк, Бобік

МФК «Ехо»: С. Якимчук, А. Якимчук, Бурковський, Віколаш, Бородій, Сметана, Сторожук, Пастух

Попередження: Бородій (32), Бурковський (40)

Післяматчеві пенальті реалізували: Клімцов, Гавага, Шевчук, Атласюк, Присяжнюк, Хлопонін, Бобік – А. Якимчук, Бурковський, Віколаш, Бородій, Сметана, Пастух

Післяматчеві пенальті не реалізували: Семенюк – С. Якимчук, Сторожук

Продовжував ігрову суботу третій поєдинок півфінальної серії плей-офф у дивізіоні 4 між «Фахівцем» та МФК «Ехо». На останніх хвилинах привабливішими шанси на підсумковий успіх були у команди з Ярмолинець, яка після голу Бородія володіла мінімальною перевагою у рахунку, однак «Фахівець» не опустив руки, і продемонструвавши вдалу гру з п’ятим польовим, зумів перевести гру в серію післяматчевих пенальті. Автором вирішального м’яча на останніх секундах основного часу став Андрій Хлопонін – нічия із рахунком 4:4.

В «лотореї» інтрига досягла свого апогею. Найкраще себе у серії проявив юний кіпер «Фахівця», Денис Клімцов, який парирував два удари з «позначки». Його колезі по воротарському цеху, Олександру Пастуху, подібне вдалося лише раз, а ось усі інші гравці свої спроби реалізували – нервова перемога «Фахівця» у серії післяматчевих пенальті із рахунком 7:6, який завдяки цьому успіху стає першим фіналістом плей-офф у дивізіоні 4.

«Ракета» – «Ауді» – 3:2 (1:2)

Рахунок у серії: 2:1

Арбітр: Жмурко

Голи: Баськов (12, 28), Скринський (21) – Гриньков (3), Алексеєв (4)

«Ракета»: Дзюбак, Нечипор, Антончик, Скринський, Баськов, Садовець, Козовик, Матусов

«Ауді»: Гриньков, Войтович, Савчук, Алексеєв, Симчак, Процанюк, Ковбасюк, Стратійчук, Загребельний, Бондарчук, Студенець

Попередження: Скринський (10), Антончик (28), Нечипор (30), Матусов (40)

Вилучення: Симчак (40, навмисний кидок пластиковою пляшкою з водою у вболівальника)

Другим фіналістом плей-офф у дивізіоні 4 стала «Ракета», яка в неймовірно драматичному треьому матчі півфінальної серії здолала «Ауді». Хоча все не так погано розпочиналося для «автомобілістів», які після голів Гринькова та Алексеєва вже на 4-ій хвилині володіли перевагою у два забиті м’ячі, однак номінальні господарі не опустили руки, і ще до перерви зусиллями Баськова скоротили відставання у рахунку до мінімуму. У другій 20-ти хвилинці «Ракета», знекровлена дисквафікаціями своїх ключових виконавців, зуміла витиснути максимум із власних можливостей, і завдяки влучним ударам Скринського та того ж Баськова перевернула у матчі все з ніг на голову – 3:2. Надалі номінальні господарі зосередилися на збереженні переможного результату, і таки зуміли його втримати. А ось «Ауді» від безвиході моментами збивався на грубість. Показовим став епізод на останній хвилині матчу, коли гравець «Ауді», Олександр Симчак, жбурнув пластиковою пляшкою із водою в одного із вболівальників, і тепер, вочевидь, отримає довгострокову дискваліфікацію. В підсумку – вольоав перемога «Ракети» із рахунком 3:2, яка тепер у фінальній серії із «Фахівцем» до двох перемог і розіграє чемпіонство у дивізіоні 4.

«Тепловик» – «МобіФренд» – 5:3 (2:1)

Арбітри: Жмурко, Шашин

Голи: Кисіль (17, 26, 39), Стець (18), Квасниця (38) – Герасимчук (7, 28), Рукавець (39)

«Тепловик»: В. Степко, Тарадай, Лисий, Стець, Стеценко, Квасниця, Забіяка, Гудима, Кисіль

«МобіФренд»: Вакух, Ладунець, Посмітюха, Мазур, Гулько, Філіпчук, Герасимчук, Рукавець, Нігловський, Султанов

Попередження: Стець (40), Гудима (40) – Рукавець (39), Вакух (40)

Завершив на мажорній ноті сезон «Тепловик», який в стартовій грі 3-ого туру Кубку Поділля у дивізіоні 4 виявився сильнішим за «МобіФренд». Левову частку ігрового часу на майданчику можна було спостерігати рівну гру, яка справедливо знаходила своє відображення у цифрах на табло. Здавалося, що все так і завершиться, однак зовсім по-іншому на рахунок цього вважали номінальні господарі, в складі яких виділявся Кисіль, і провівши два «сухі» м’ячі у ворота Гулько, зуміли вирвати переможний результат – 5:3 на користь «Тепловика», який завдяки цьому успіху завершує сезон на 6-ій позиції, а ось «МобіФренд» фінішує на підсумковому сьомому місці.

«Раково-сіті» – «Політ» – 16:2 (11:0)

Арбітр: Ратушний

Голи: Романов (2, 40), Дашкевич (3, 16), Кочетков (5, 8), Сонник (7, 16, 20), Рубцов (7, 31, 39), Жук (14, 19), Михайленко (37), Гурман (40) – Бондар (30), Крулік (33)

«Раково-сіті»: Приведенець, Дашкевич, Гурман, Романов, Сонник, Рубцов, Кочетков, Михайленко, Жук, Рогатюк

«Політ»: Пекнич, Крулік, Полюк, Бондар, Коваль, Майданюк, Мельничук, Баула

Попередження: Гурман (31) – Коваль (19)

А ось володарем почесного трофею став «Раково-сіті», який в матчі 3-ого туру Кубку Поділля каменя на камені не залишив від «Польоту». Номінальні господарі в усіх ігрових компонентах переважали свого опонента на майданчику, в підсумку в ефектному стилі відвантаживши у ворота Пекнича шістнадцять м’ячів, які забивалися на будь-який смак вибагливої публіки. Найбільш активними в стадії завершення атак «Раково-сіті» були Сонник та Рубцов, які відзначилися хет-триками. Спантеличений таким розвитком подій «Політ» зумів відповісти лише двома влучними ударами, дещо підсолодивши гіркоту власної поразки – розгромна перемога «Раково-сіті» із рахунком 16:2, яке фінішує на підсумковій п’ятій позиції у дивізіоні 4.

«Агробізнес» – ФК «Зеніт-Юрія-Фарм» – 5:0 (2:0)

Перший матч: 1:5

Арбітр: Юдін

Голи: Глуховатий (12, 16), В. Цимбалюк (25), Суховерко (30, 33)

«Агробізнес»: Трачук, Глуховатий, Наталюк, Калинюк, Суховерко, О. Цимбалюк, В. Цимбалюк, Гоцуляк, Кошовський

ФК «Зеніт-Юрія-Фарм»: Гулько, Зеленко, Олещук, Шостак, Гизлик, Радюк, Костишин, Пазюк, Бистрицький

Попередження: В. Цимбалюк (3), Калинюк (9) – Шостак (10), Радюк (33)

Завершував ігровий вік-енд матч-відповідь фіналу у дивізіоні 5 між «Агробізнесом» та ФК «Зенітом-Юрія-Фарм». Команда із Нової Ушиці відверто здивувала тим, що з перших секунд перейшли на гру в п’ять польових, що стало справжнім одкровенням для їх суперника. Номінальні господарі методично «розгойдували» захисні редути колективу із Городка, який нагадаємо у першому матчі переміг із переконливою перевагою у чотири забиті мячі, і п’ять разів вдало розігравши «зайвого» перевернули у цій дуелі все з ніг на голову. Надалі «Агробізнес» продовжував діяти з п’ятим польовим, грамотно «вбиваючи» ігровий час контролем м’яча, і у впевненій манері довів справу до переможного завершення – 5:0 на користь «Агробізнеса», який і стає чемпіоном змагань у дивізіоні 5, а ось ФК «Зеніт-Юрія-Фарм» дісталися срібні медалі. У складі переможців найбільш активним був дует Глуховатий-Суховерко, кожен з якого записав на свій рахунок по два забиті м’ячі.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 01.03.2016 — 12:11

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.