Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Рішення КДК Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

У вівторок, 1-ого березня, відбулося чергове засідання контрольно-дисциплінарного комітету Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, на якому був розглянутий ряд важливих питань

Протокол №10

засідання контрольно-дисциплінарного комітету АМФФХО

 

01.03.2016                                                                                                     м. Хмельницький

 

Присутні члени КДК:

  • Домбровський Г.В – голова КДК;
  • Нестеренко О.Д. – член КДК;
  • Таран О.М. – секретар

 

Порядок денний:

  1. Розгляд вилучення гравця команди «Бамбук» (Хмельницький), Олександра Антонова, у другому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Олімпік» (Старокостянтинів) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років та розгляд звернення представника команди «Бамбук» (Хмельницький) щодо відміни даної дисциплінарної санкції;
  2. Розгляд протесту, поданого представником команди ДЮСШ «Спортлідер+», Миколи Сохорука щодо участі у матчі 3-ого туру Кубку Поділля у дивізіоні 5 між командами «Нейрон» (Хмельницький) – ДЮСШ «Спортлідер+» (Хмельницький) незаявленого гравця в складі команди «Нейрон», Олександра Мельника:
  3. Розгляд вилучення гравця команди «Патріот» (Хмельницький), Євгена Микитюка, у другому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Лада» (Хмельницький) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років;
  4. Розгляд вилучення гравця команди «Красилів-Ортопед» (Красилів), Сергія Олексюка, у першому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Філтекс-Аваль» (Хмельницький) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років;
  5. Розгляд вилучення гравця команди «Філтекс-Аваль» (Хмельницький), Дениса Якубовського, у першому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Красилів-Ортопед» (Красилів) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років;
  6. Розгляд вилучення гравця команди «Ауді» (Хмельницький), Олександра Симчака, у третьому матчі півфінальної серії плей-офф з командою «Ракета» (Хмельницький) дивізіону 4 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років;
  7. Розгляд вилучення гравця команди «Фаворит» (Хмельницький), Владислава Ташкінова, у матчі 1-ого туру з командою «Полонія» (Хмельницький) Втішного Кубку ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років;
  8. Розгляд вилучення гравця команди «Ветеран» (Хмельницький), Олега Столярчука, у першому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Атлетик-Ферозіт» (Хмельницький) дивізіону 3 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років;

 

Слухали:

  1. Інформацію Домбровського Г.В.

У другому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Олімпік»  (Старокостянтинів) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, гравець команди «Бамбук» (Хмельницький), Олександр Антонов, на 47-ій хвилині отримав пряму червону картку за кидок м’ячем в обличчя арбітра.

Вирішили:

  1. Ознайомившись із письмовим зверненням представника команди «Бамбук» (Хмельницький), Володимира Громницького та ретельно проаналізувавши відеозапис матчу, вирішили відмінити дисциплінарну санкцію, винесену гравцю команди «Бамбук», Олександру Антонову, у зв’язку з неправомірним рішенням арбітра.

Слухали:

  1. Інформацію Нестеренка О.Д.

У матчі 3-ого туру Кубку Поділля в дивізіоні 5 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, між командами «Нейрон» (Хмельницький) та ДЮСШ «Спортлідер+» (Хмельницький), в складі команди «Нейрон» приймав участь гравець Олександр Мельник, який не був внесений у заявковий лист клубу на сезон.

Вирішили:

  1. У відповідності до пункту 3.7 Регламенту ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, у матчі «Нейрон» (Хмельницький) – ДЮСШ «Спортлідер+» (Хмельницький), зарахувати команді «Нейрон» технічну поразку (-:+), а команді ДЮСШ «Спортлідер+» – технічну перемогу (+:-).

Слухали:

  1. Інформацію Домбровського Г.В.

У другому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Лада»  (Хмельницький) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, гравець команди «Патріот» (Хмельницький), Євген Микитюк, на 9-ій хвилині отримав пряму червону картку за удар головою в обличчя арбітра.

Вирішили:

  1. У відповідності до пункту 13 дисциплінарного кодексу Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області відсторонити гравця команди «Патріот», Євгена Микитюка, на 12 (дванадцять) місяців у всіх змаганнях під егідою Асоціації. Також, згідно пункту 13 дисциплінарного кодексу Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, забов’язати команду «Патріот» (Хмельницький) в п’ятиденний термін перерахувати грошовий штраф у розмірі 500 грн. на рахунок Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області.

Слухали:

  1. Інформацію Нестеренка О.Д.

У першому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Філтекс-Аваль»  (Хмельницький) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, гравець команди «Красилів-Ортопед» (Красилів), Сергій Олексюк, на 25-ій хвилині отримав пряму червону картку за прояви агресивної поведінкт.

Вирішили:

  1. У відповідності до пункту 5 дисциплінарного кодексу Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області відсторонити гравця команди «Красилів-Ортопед», Сергія Олексюка, на 2 (дві) гри у всіх змаганнях під егідою Асоціації.

Слухали:

  1. Інформацію Нестеренка О.Д.

У першому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Красилів-Ортопед»  (Хмельницький) дивізіону 2 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, гравець команди «Філтекс-Аваль» (Хмельницький), Денис Якубовський, на 25-ій хвилині отримав пряму червону картку за прояви агресивної поведінки.

Вирішили:

  1. У відповідності до пункту 6 дисциплінарного кодексу Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області відсторонити гравця команди «Філтекс-Аваль», Дениса Якубовського, на 2 (дві) гри у всіх змаганнях під егідою Асоціації.

Слухали:

  1. Інформацію Домбровського Г.В.

У третьому матчі півфінальної серії плей-офф з командою «Ракета»  (Хмельницький) дивізіону 4 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, гравець команди «Ауді» (Хмельницький), Олександр Симчак, на 40-ій хвилині отримав пряму червону картку за навмисний кидок пластиковою пляшкою з водою у вболівальника.

Вирішили:

  1. У відповідності до пункту 18 дисциплінарного кодексу Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області відсторонити гравця команди «Ауді», Олександра Симчака, на 10 (десять) ігор у всіх змаганнях під егідою Асоціації.

Слухали:

  1. Інформацію Нестеренка О.Д.

У матчі 1-ого туру з командою «Полонія»  (Хмельницький) Втішного Кубку ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, гравець команди «Фаворит» (Хмельницький), Владислав Ташкінов, на 35-ій хвилині отримав пряму червону картку за плювок в арбітра матчу .

Вирішили:

  1. У відповідності до пункту 7 дисциплінарного кодексу Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області відсторонити гравця команди «Фаворит», Владислава Ташкінова, на 2 (дві) гри у всіх змаганнях під егідою Асоціації.

Слухали:

  1. Інформацію Нестеренка О.Д.

У першому матчі чвертьфінальної серії плей-офф з командою «Атлетик-Ферозіт»  (Хмельницький) дивізіону 3 ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого Чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2015-2016-го років, гравець команди «Ветеран» (Хмельницький), Олег Столярчук, на 34-ій хвилині отримав пряму червону картку за навмисний удар суперника рукою під час гри.

Вирішили:

  1. У відповідності до пункту 6 дисциплінарного кодексу Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області відсторонити гравця команди «Ветеран», Олега Столярчука, на 2 (дві) гри у всіх змаганнях під егідою Асоціації.

 

 

Голова КДК  АМФФХО                                                                 Домбровський Г.В.

 

 

Секретар                                                                                           Таран О.М.

Updated: 02.03.2016 — 18:28

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.