Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Шкільна футзальна ліга Хмельницького: визначилися перші учасники фінального етапу

Поєдинки 4-ого туру видалися напрочуд напруженими та багатими на забиті м’ячі

Виходить на фінішну пряму груповий етап розіграшу Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента ФК «СПОРТЛІДЕР+», Івана Гончара. У середу, 2-ого березня, були зіграні поєдинки 4-ого туру, які визначили імена перших володарів заповітних перепусток у фінальну стадію змагань. Розпочнемо наш огляд з молодшої вікової групи, де змагаються діти 2004-2005 років народження.

У підгрупі «А» на першу сходинку із стовідсотковим показником вийшла НВК №10, яка всуху переграла НВО №28 – 5:0. Переслідує лідера ЗОШ №21, яка в 4-ому турі не залишила шансів ЗОШ №1 – 8:0. Долю перепусток до фінальної частини у цій підгрупі вирішить матч останнього туру, в якому НВК №10 зіграє із НВК №4. Підгрупа «В». Третю перемогу у трьох зіграних матчах святкувала ЗОШ №27, яка розгромила ЗОШ №18 – 9:2, і завдяки цьому успіху достроково здобула путівку у фінальну частину. Аналогічна перепустка дісталася і ЗОШ №24, яка очок теж не втрачала. Доля першого місця у підгрупі визначиться в очному матчі цих суперників, який відбудеться у останньому турі групового етапу. Завершила групову стадію на мажорній ноті команда приватної школи «Гармонія», яка впевнено переграла НВК №6 – 3:0. Підгрупа «С». Продовжує тут лідирувати НВК №2, яка в 4-ому турі виявилася сильнішою за НВО №9 – 7:3. Не втрачає очок і ЗОШ №8, яка виявилася влучнішою у гольовій перестрілці за СЗОШ №12 – 8:6. Після чотирьох турів НВК №2 та ЗОШ №8 достроково здобули перепустки у фінальну частину, і тепер в останній ігровий день групової стадії в очному двобої визначать, хто стане переможцем цього квінтету. Аналогічна ситуація склалася і у підгрупі «D». Третю перемогу поспіль здобула ЗОШ №25, яка не залишила шансів НВО №5 – 10:1, і закріпилася на другій позиції, відставаючи від лідера, Ліцею №17, лише за різницею забитих та пропущених м’ячів. Ці колективи достроково вже забезпечили путівки у фінальну частину, однак в останньому турі групової стадії визначать, хто стане переможцем підгрупи. Вперше відчула смак перемоги НВК №7, яка здолала опір СЗОШ №29 – 5:3.

Не менш цікаво було і у старшій віковій групі, де змагаються юнаки 2001-2002 років народження. У центральному матчі підгрупи «А» ЗОШ №1 здолала ЗОШ №22 із рахунком 4:2, і за тур до завершення групового етапу забронювала за собою підсумкову першу сходинку. Інша путівка до фінальної частини дісталася НВК №10, яка декласувала ЗОШ №21 – 6:1. В підгрупі «В» забронювала перепустку до фінальної частини команда ТБЛ, яка впевнено переграла НВК №6, за тур до завершення групового етапу забезпечивши за собою підсумкову другу сходинку. А перемогу тут достроково оформила ЗОШ №24, яка здобувши три перемоги у трьох проведених матчах на турнірі, 4-ий тур волею календаря пропускала. Вперше відчула смак перемоги ЗОШ №18, яка після двох розгромних поразок на старті виявилася влучнішою у гольовій феєрії за ЗОШ №27 – 9:6. В підгрупі «С» на першу сходинку вийшла НВК №2, яка в неймовірно драматичному та результативному поєдинку дотиснула опір НВК №9 – 10:9. Дихає спину в лідерам ЗОШ №14, яка в 4-ому турі не залишила шансів СЗОШ №12 – 9:1. Саме матч між ЗОШ №14 та НВК №2 в останньому турі змагань і визначить, хто прослідує в фінальний етап від цієї підгрупи. В підгрупі «D» на перше місце вийшла команда НВК №7, яка декласувала СЗОШ №29 – 12:1. Суттєво покращила власні шанси на вихід у фінальну частину і НВО №5, яка впевнено переграла ЗОШ №6 – 9:2.

Переглянути календар та результати зіграних матчів Ви можете ТУТ.

Турнірну таблицю після четвертого туру Ви можете переглянути ТУТ.

Поєдинки останнього, 5-ого, туру групової стадії відбудуться у четвер, 3-ого березня. Детальну та оперативну інформацію про хід турніру і результати зіграних поєдинків Ви зможете дізнаватися лише на нашому сайті.

Олександр Таран, прес-служба ФК “Спортлідер+”

Updated: 02.03.2016 — 20:40

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.