Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: ім’я чемпіона у дивізіоні 1 визначить третій матч фінальної серії

Чергові матчі змагань видалися неймовірно видовищними

Фінішує розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду, 12-ого та 13-ого березня, були зіграні стартові матчі вирішальних серій плей-офф у дивізіоні 1, які сповна потішили вболівальників видовищною боротьбою. В серії за «бронзу» «Кардіфф» та «Динамо-УМВС» обмінялися перемогами, і тепер у вирішальній, третій грі, з’ясовуватимуть, хто ж стане третім на фініші турніру  Залишилось відкритим і головне питання – хто ж переможе у дивізіоні 1 та представлятиме Хмельниччину у Всеукраїнському фіналі АФЛУ, який відбудеться у Житомирі. «Феміда-Старлайф» після мінімальної поразки в першій зустрічі серії за «золото», дотиснула «Спортлідер» в неймовірно драматичній серії пенальті у другій грі, і усе тепер долю чемпіонства у дивізіоні 1 вирішить третій матч. Про все це далі в нашому огляді.

 «Газовик» – «Хмельницькі делікатеси» – 7:1 (1:1)

Арбітри: Божко, Щепанський

Голи: Бармак (26), Ситнік (36, 54), Глаз (38), Нємий (49, 53), Остапишен (52) – Грищук (7)

«Газовик»: Петричук, Рефель, Остапишен, Баландюк, Нємий, Глаз, Ситнік, Бармак, Опольський, Михальчук, Чабан

«Хмельницькі делікатеси»: Цінько, Сиворог, Юхимчук, Криськов, Бражук, Грищук

Попередження: Глаз (27)

Відкривав ігровий вік-енд стартовий поєдинок 2-ого туру Кубку Поділля, в якому зустрічалися «Газовик» та «Хмельницькі делікатеси».

Активніше розпочали гравці «Газовика», які з перших секунд розпочали загострювати обстановку біля воріт Цінька, однак «делікатесам» успішно вдалося втримати стартовий порив суперника, за що підопічні Віктора Вербового отримали невдовзі винагороду у вигляді забитого м’яча. Його автором став Грищук, який переправив м’яч у сітку після невпевненої гри Петричука на виході – 0:1. Пропущений м’яч не на жарт по-спортивному розлютив підопічних Вадима Рефеля, які стали діяти активніше в атаці, і свого досягли під завісу першого тайму. Це Бармак, ефектно пробивши у праву «дев’ятку» після розіграшу кутового, зробив рахунок на табло рівним – 1:1.

Схоже, що пропущений «гол в роздягальню» дещо надламав морально номінальних гостей, чим з успіхом скористалися їх суперники, які видавши на гора ударну двохвилинку, впродовж якої двічі змусивши капітулювати Цінька, зробили вагому заявку на перемогу. Спочатку вивів вперед у рахунку «газовиків» Ситник, а через декілька хвилин Глаз, виявившись найспритнішим на дальній стійці після прострілу Бармака, довів перевагу номінальних господарів до двох забитих м’ячів – 3:1. Відчувши впевненість у власних силах, підопічні Вадима Рефеля вирішили не зупинятися на досягнутому, і в ефектному стилі довели справу до розгрому. Вдало себе в ролі диспетчера атак проявив Баландюк, після вивірених передач якого Нємому та Остапишену залишалося лише не промахнутися із забійних позицій, а масну крапку в зустрічі поставив Ситник, невідпорно пробивши у лівий верхній кут після розіграшу штрафного удару – переконлива перемога «Газовика» із рахунком 7:1.

«Динамо-УМВС» – «Кардіфф» – 3:6 (1:3)

Рахунок у серії: 0:1

Арбітри: Подворний, Божко

Голи: Сторожук (13), Наскальний (31), Березовський (44) – Яремчук (5, 49), Черкезов (5), Донець (23), Манільчук (38), Лук’янов (54)

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Попроцький, Бабій, Наскальний, Соботюк, Сохорук, Розгон, Заєць, Сторожук, Березовський

«Кардіфф»: Чиж, Черкезов, Донець, Лук’янов, Яремчук, Пампурак, Ковальчук, Манільчук, Загуровський, С. Козак

Продовжував програму ігрової суботи стартовій двобій «бронзової» серії у дивізіоні 1 між «Динамо-УМВС» та «Кардіффом».

Розпочали активніше гру номінальні гості, які вже на 5-ій хвилині володіли комфортним гандикапом у два забиті м’ячі. Відкрив лік забитим м’ячам у зустрічі Яремчук, якому після ювелірної передачі від Донця залишалося лише з кількох метрів влучити у порожню ціль, а через декілька миттвостей приймав вітання від партнерів і Черкезов, який стрімку атаку своєї команди завершив влучним ударом в праву «шістку» з кута воротарського – 0:2. Віддамо належне «динамівцям», які вже доволі швидко змогли прийти в себе після такого «холодного душу» на старті матчу, і вже невдовзі скоротив відставання у рахунку Сторожук, який влучним ударом в нижній кут завершив фланговий простріл від Березовського – 1:2. Забитий м’яч неабияк додав впевненості номінальним господарям, які вже у наступній атаці могли відновити статус-кво, однак Соботюк відверто вибачив суперника, неймовірним чином примудрившись не влучити у порожню ціль з кількох метрів. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Донець, вдало зігравши у відборі, невідпорно пробив у ліву «шістку», втретє у матчі змусивши капітулювати Попроцького – 1:3.

«Динамо-УМВС» навіть і не думало опускати руки, і вже в дебюті другого тайму відродив інтригу в матчі Наскальний, підступний удар якого в лівий нижній кут з лінії воротарського став нероз’язною проблемою для Чижа, однак не встигли номінальні господарі як слід відсвяткувати взяття воріт суперника, як невдовзі вже самі були вимушені розпочинати гру від центральної лінії. Це Манільчук результативно використав чергову помилку захисту суперника, відновивши перевагу «Кардіффа» у два забиті м’ячі – 2:4. «Динамо-УМВС» відразу взяло тайм-аут, після якого в надії врятуватися від поразки перейшло на гру в п’ять польових, і вже через кілька хвилин цей тактичний хід увінчався успіхом: Березовський, влучно пробивши в протихід голкіперу після чудової передачі Соботюка врозріз, скоротив відставання у рахунку до мінімального, однак на більше зусиль «динамівців» в цій грі не вистачило. Натомість Яремчук та Лук’янов, результивно використавши помилки суперника при розіграші «зайвого» зняли усі питання щодо переможця – 6:3 на користь «Кардіффа», який виходить вперед у серії за «бронзу» у дивізіоні 1.

«Спортлідер-3» – «Феміда-Старлайф» – 1:0 (0:0)

Рахунок у серії: 1:0

Арбітри: Подворний, Божко

Голи: Роговський (42)

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Глас, К. Шляховий, А. Шляховий, Юхимович, Малишевський, Рибчинський, Роговський, Трочинський, Гончар

«Феміда-Старлайф»: Остяк, Купчанко, Бойко, Бабак, Бродзянський, Бакалярик, Бородій, Гончар, Гончарук, Гребенюк, Дележа, Маковійчук, Рибак, Ткачук

Попередження: Роговський (26)

Наступними на паркет спорткомплексу УМВС вийшли «Спортлідер-3» та «Феміда-Старлайф», які очним двобоєм відкривали чемпіонську серію у дивізіоні 1.

Перший тайм суперники провели дуже обережно, розуміючи досить високу ціну помилки. В позиційній боротьбі привабливіше виглядали «лідери», однак свої нагоди для взяття воріт суперника реалізувати не зуміли: Юхимович не зумів з кількох метрів переправити сферу у сітку після націленого прострілу на дальню стійку від Малишевського, а в одному з епізодів «фемідівцям» відверто пощастило, коли потужний постріл Юхимовича з середньої дистанції прийняла на себе стійка воріт. Номінальні гості ж відповіли доволі небезпечними ударами у виконанні Дележі та Гончара, однак Алексейчук на останньому рубежі власних воріт діяв більш ніж надійно.

Після перерви на паркеті ігровий малюнок істотно не змінився. Як і раніше можна було спостерігати доволі в’язку гру з великою кількості ігрової боротьби на кожному клаптику паркету, однак до особливого загострення справа доходила досить і досить рідко. За таких умов все цілком міг вирішити єдиний забитий гол, що в підсумку і сталося. Його автором став Максим Роговський, який після чудового пасу від Гласа із глибини майданчику уникнув підкату від Бойка, і холоднокровно пробив у ліву «шістку» – 1:0. «Феміда-Старлайф» ж з таким розвитком подій на паркеті миритися категорично не бажала, однак в деяких епізодах «лідерам» відверто щастило. Після ефектного удару Бакалярика за «комірець» голкіперу, Алексейчук проводжав м’яч хіба що поглядом, однак, на щастя для номінальних господарів, м’яч після удару Олексія влучив у поперечину, а через декілька хвилин виручив «лідерів» Малишевський, який в останній момент виніс сферу із «стрічки» вже порожніх воріт після підступого удару від Дележі. В підсумку – перемога «Спортлідера-3» із рідкісним як для футзалу рахунком 1:0, який завдяки цьому успіху виходить вперед у фінальній серії змагань у дивізіоні 1.

«Тетра» – «Університет-Молокія» – 2:4 (2:2)

Арбітри: Фарина, Бойко

Голи: Т. Диняк (13), Полупан (14) – Сакович (22, 26, 34), Яровий (28)

«Тетра»: Сікора, Ахмедов, Муляр, Кузьмін, Полупан, Скалій, Т. Диняк, Семенчук

«Університет-Молокія»: Сандулов, Сакович, А. Федорко, Антонюк, Воловик, Мороз, Яровий, Богославський, Миколайчук, Орошкевич, Шевченко, Овчинніков, Сяньков

Попередження: Муляр (30), Скалій (45) – Сяньков (37), Яровий (39)

Ігрову суботу завершував заключний двобій 2-ого туру Кубку Поділля у дивізіоні 1, в якому зустрічалися «Тетра» та «Університет-Молокія».

Матчу передувала приємна церемонія, під час якої керівник комітету з розвитку аматорського, студентського та масового футзалу Асоціації футзалу України, Сергія Миколайович Бабіков, який якраз в день матчу відвідував наше місто із робочим візитом,  відзначив пам’ятним та корисним подарунком кращого бомбардира минулого сезону у дивізіоні 1, гравця «Універа», Володимира Антонюка. В пам’ять про своє досягнення одному з кращих футзалістів Хмельниччини дісталася новенька пара футзального взуття від технічного партнера АФЛУ, компанії «Joma».

Щодо подій на паркеті, то активніше матч розпочала «Тетра», яка всередині першого тайму володіла комфортним гандикапом у два забиті м’ячі. Відкрив лік забитим м’ячам у зустрічі Тимофій Диняк, вдало зігравши на добиванні після удару від Полупана, а через декілька миттєвостей відзначився і сам Полупан, який блискучий сольний прохід завершив невідпорним ударом в дальній кут воріт Сандулова – 2:0. Віддамо належне «Універу», який не опустив руки і ще до перерви зумів відновити статус-кво. Двічі відзначався Сакович, якому в першому випадку залишалося лише влучити у порожній кут з кількох метрів після скидки Миколайчука, а другий гол Віталія став наслідком разючої помилки кіпера «Тетри», який виніс сферу прямо під удар нападнику «Університету-Молокії» – 2:2.

Все стало на свої місця після перерви. «Університет-Молокія» увімкнув максимальні швидкості, демонструючи бажання взяти реванш у суперника за прикру поразку в розіграші Кубку. Забігаючи наперед відзначимо, що номінальним гостям це вдалося сповна. Спочатку схилив шальки терезів на користь «Універа» Яровий, який влучним ударом в ліву «шістку» з лінії воротарського завершив вишукану скидку Антонюка, а масну крапку в зустрічі поставив той ж таки Сакович, виявившись в потрібному місці та в потрібний час після розіграшу ауту – вольова перемога «Університету-Молокії» з рахунком 4:2, який завдяки цьому успіху із стовідсотковим показником захоплює пальму лідерства у розіграшу Кубку Поділля у дивізіоні 1.

 

«Спортлідер-2» – «Прикордонник» – 4:3 (1:2)

Арбітри: Подворний, Божко

Голи: Рябоконь (15, 44), Ковалишин (37), Чех (48) – Цуприк (16), Мельников (27), Кашаба (51)

«Спортлідер-2»: Черевко, Чех, Рябоконь, Соколюк, Ковалишин, Кручек

«Прикордонник»: Тимощук, Мельников, Цуприк, Кашаба, Грига, Голенко, Власов, Басистий, Савчук, Дьомін

Програму ігрової неділі відкривав стартовий двобій 4-ого туру Втішного Кубку, у якому зустрічалися лідери змагань, «Спортлідер-2» та «Прикордонник», які до очного двобою підходили із стовідсотковим очковим показником у графі «набрані очки».

Традиційно вже «лідери» розпочали гру в п’ять польових, поступово та методично «розгойдуючи» оборону суперника, яка дала тріщину на 15-ій хвилині. Відкрив рахунок у зустрічі Рябоконь, який після скидки від Соколюка невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» – 1:0. Не встигли номінальні господарі як слід відсвяткувати взяття воріт суперника, як невдовзі вже і самі були вимушені розпочинати гру від центральної лінії. «Прикордонники» як по нотах розіграли швидку контратаку, яку влучним ударом завершив Цуприк – 1:1. Забитий м’яч неабияк додав впевненості підопічним Сергія Каштеляна, які стали активніше діяти в атаці, і на перерву зуміли піти у ранзі переможця. Схилив шальки терезів на користь номінальних гостей Мельник, який у падінні переправив сферу у сітку після прострілу Савчука на дальню стійку – 1:2.

Такий розвиток подій жодним чином не влаштовував «лідерів», і вже доволі швидко після поновлення гри відновив паритет у рахунку Ковалишин, який після помилки Басистого у захисті ефектним «черпачком» перекинув Тимощука – 2:2. Не встигли «прикордонники» як слід прийти в себе, як вже майже відразу знову були вимушені розпочинати гру від центральної лінії. Чергову помилку захисту суперника результативно використав Рябоконь, невідпорно пробивши у дальній верхній кут – 3:2. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі усі питання про переможця зустрічі зняв Чех, влучно пробивши вдотик під поперечину після скидки Кручека – 4:2. «Прикордонники» ж голом Кашаби, який забивав вже у порожні ворота після помилка суперника при розіграші «зайвого» зуміли лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 4:3 на користь «Спортлідера-2».

«Арсенал» – «Конфермат-Епіцентр К» – 4:9 (2:3)

Арбітри: Жмурко, Куцак

Голи: Сергеєв (5, 26, 36), Красножон (52) – Безвещук (13), Гарієвський (19, 21), Петриковець (32), Успенський (38, 51), Вербовий (45), Олянчук (54), Овчинніков (54)

«Арсенал»: Лозінський, Стасюк, Глушко, Мадзяновський, Яцків, Сергеєв, Красножон

«Конфермат-Епіцентр К»: Слівінський, Овчинніков, Гарієвський, Успенський, Богай, Моночков, Петриковець, Олянчук, Безвещук, Вербовий

Продовжував програму ігрового вік-енду заключний двобій Кубку Виклику у дивізіоні 1, в якому силами мірялися «Арсенал» та «Конфермат-Епіцентр К».

Розпочали активніше гру «каноніри», які відкрили рахунок у зустрічі на 5-ій хвилині після голу Сергеєва, який виявився в потрібному місці після розіграшу ауту, на що «будівельники» відповіли результативним ударом Безвещука, який вдало зіграв на добиванні після пострілу Гарієвського. Надалі на авансцену вийшов вже і сам Гарієвський, який відзначився дублем впродовж двох хвилин ігрового часу, однак перед самісіньким свистком на перерву скоротив відставання у рахунку до мінімального Сергеєв, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із Слівінським після блискучого пасу врозріз від Глушка – 2:3.

Найцікавіше в матчі відбулося після перерви. Вже в дебюті другої 27-ти хвилинки закріпив перевагу номінальних гостей у рахунку Петриковець, який красивим ударом п’ятою спрямував сферу у дальній кут після передачі від Безвещука, однак вже через декілька секунд знову відродив інтригу в матчі той ж таки Сергеєв, який після блискучої скидки від Красножона з другої спроби таки змусив капітулювати Слівінського – 3:4. Пропущений м’яч неабияк по-спортивному розлютив «будівельників», які видавши ударну п’ятихвилинку, впродовж якої тричі змусили свого суперника розпочинати гру від центральної лінії, зробили вагому заявку на підсумковий успіх. Чудово проявив себе в ролі асистента Моночков, після вивірених передач якого двічі відзначався Успенський, ще один м’яч забив Вербовий, добивши сферу у порожній кут після удару від Олянчука – 3:7.  «Арсенал» зумів відродити інтригу в матчу зусиллями Красножона, який холоднокровно реалізував дабл-пенальті, і в надії переламати хід подій на майданчику, перейшов на гру в п’ять польових, однак цей тактичний хід не приніс «канонірам» жодних дивідендів. Навпаки, Олянчук та Овчинніков, вразивши по черзі вже порожні ворота після позиційних помилок суперника при розіграші «зайвого», довели справу до розгромної перемоги номінальних гостей – 9:4 на користь «Конфермату-Епіцентра К», який фінішує на 10-ій позиції, «Арсенал» ж завершує сезон на підсумковій 12-ому місці.

«Динамо-УМВС» – «Кардіфф» – 13:5 (6:0)

Рахунок у серії: 1:1

Арбітри: Куцак, Жмурко

Голи: Сохорук (3), Бабій (13, 29), Наскальний (18, 22, 37), Розгон (26), Сторожук (27), Березовський (34), Попроцький (37, 46, 53), Заєць (54) – Ребекевша (35), Бабій (39, аг.), Лук’янов (40), Черкезов (47), Ковальчук (51)

«Динамо-УМВС»: Попроцький, Ковальчук, Бабій, Соботюк, Сохорук, Наскальний, Розгон, Заєць, Сторожук, Березовський, Лахмай

«Кардіфф»: Чиж, Черкезов, Яремчук, Лук’янов, Ребекевша, Пампурак, Ковальчук, Манільчук, Загуровський, С. Козак

Попередження: Березовський (27) – Манільчук (21), Пампурак (27)

Продовжував програму ігрової неділі другий матч серії за бронзові медалі у дивізіоні 1 між «Динамо-УМВС» та «Кардіффом».

Розпочали активніше гру «динамівці», яким пощастило забити швидкий м’яч. Його автором став Сохорук, який чітким ударом в праву «шістку» завершив націлений пас від Березовського – 1:0. Не можна сказати, що це надломило морально «Кардіфф», який створив вдосталь гольових нагод, однак реалізувати не зумів жодної з них. За подібне марнотратство «динамівці» покарали свого суперника на 13-ій хвилині, коли Бабій зірвав овації трибун, завершивши голом блискучий сольний прохід у власному виконанні – 2:0. Пропущений м’яч відправив номінальних гостей на деякий час, виражаючись боксерською термінологією, у стан гроггі, з чим успіхом і скористався їх суперник. Спочатку дубль впродовж кількох хвилин оформив Наскальний, а через декілька миттєвостей приймав вітання від партнерів і Розгон, потужний удар якого у «воротарський» кут став нерозв’язною проблемою для Козака – 5:0. Але і це було ще не все у першому таймі. Закріпив і до того більш ніж вагому перевагу «динамівців» Сторожук, влучним ударом завершивши націлений простріл Лахмая з ауту – 6:0.

Після перерви «Кардіфф» вдосталь експерементував з розіграшем п’ятого польового, що спочатку жодних приємних дивідендів номінальним гостям не приносило. Дубль оформив Бабій, вдало зігравши на дальній стійці після передачі від Соботюка, а через декілька секунд відзначився і Березовський, вразивши по красивій дузі вже порожню ціль – 8:0. «Кардіфф» відповів влучним ударом Ребекевші, що не на жарт по-спортивному розлютило номінальних господарів. Спочатку Попроцький влучним ударом передав «привіт» Чижу, який не дуже вдало підключився до атаки своєї команди в якості п’ятого польового, а вже через декілька миттєвостей втретє у зустрічі забитим м’ячем відзначився Анатолій Наскальний – 10:1. Віддамо належне «Кардіффу», який продемонструвавши характер протягом кількох наступних хвилин зумів дещо скоротити відставання у рахунку. Спочатку «допоміг» супернику Бабій, зрізавши сферу у власні ворота після прострілу від Пампурака, а через декілька миттєвостей поринув у обійми партнерів і Лук’янов, влучним ударом в ліву «шістку» завершивши націлений пас Манільчука із глибини майданчику – 10:3. Надалі Лук’янов чудово проявив себе і в стадії розвитку атак, записавши в свій актив «асисти» Черкезову та Ковальчуку, яким залишалося лише не промахнутися із забійних позицій, однак останнє слово в цій грі все одно залишилося за номінальними господарями. Попроцький та Заєць вразивши по черзі порожні ворота суперника на останніх секундах ігрового часу встановили підсумковий рахунок на табло – 13:5 на користь «Динамо-УМВС», яке бере переконливий реванш за поразку в першій зустрічі цих суперників, і зрівнює рахунок у «бронзовій» серії.

«Спортлідер-3» – «Феміда-Старлайф» – 2:2 (0:1) пен. 4:5

Рахунок у серії: 1:1

Арбітри: Жмурко, Куцак

Голи: Глас (36), К. Шляховий (54) – Дележа (12), Бакалярик (46)

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Гончар, Юхимович, Глас, К. Шляховий, А. Шляховий, Рибчинський, Філь, Малишевський, Розпаченюк

«Феміда-Старлайф»: Остяк, Купчанко, Бойко, Бабак, Бродзянський, Бакалярик, Бородій, Гончар, Гончарук, Дележа, Гребенюк, Маковійчук, Рибак, Ткачук

Попередження: Купчанко (50)

Серія пенальті: Глас – 1:0, Гончарук – 1:1, Малишевський – 2:1, Бабак – 2:2, Розпаченюк – 3:2, Гребенюк – 3:3, Юхимович – 3:3 (воротар), Бойко – 3:3 (воротар), К. Шляховий – 3:3 (воротар), Дележа – 3:3 (воротар), А. Шляховий – 4:3, Бродзянський – 4:4, Філь – 4:4 (повз ворота), Купчанко – 4:5

Завершував ігровий вік-енд другий матч фінальної серії плей-офф у дивізіоні 1 між «Спортлідером-3» та «Фемідою-Старлайф».

Активніше розпочали гру «лідери», які і створили перший небезпечний момент у зустрічі. Змінювати нулі на табло повинен був Анатолій Шляховий, однак не зумів з кількох метрів влучити у порожній кут після передачі свого брата, Костянтина Шляхового, від кутової позначки. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Після швидкого переходу «фемідівців» від оборонних дій до атакувальних, Бакалярик виконав націлений простріл на ближню стійку, де Дележа, чудово зігравши на випередження, у падінні переправив шкіряний снаряд у праву «шістку» – 0:1. На куражі номінальні гості могли відразу забити і другий м’яч, однак Ткачук, який виявився на ударній позиції після довгого вводу від Купчанко, пробив в кількох сантиметрах над поперечиною. «Лідери» ж відповідали переважно ударами з середньої та дальньої дистанції, однак Купчанко на останньому рубежі власних воріт діяв вище всяких похвал.

Основні події у матчі відбулися після перерви. З перших секунд другого тайму, «лідери» заволоділи мінімальною територіальною перевагою, яку втілили у забитий м’яч на 36-ій хвилині. Зробив це Глас, який прийнявши м’яч на фланзі на швидкості змістився у центр і з розвороту блискуче пробив у праву «шістку», не залишивши жодних шансів Денису Купчанко – 1:1. Вже у наступній атаці граючий тренер «Спортлідера-3» цілком міг оформлювати дубль, проте кіпер номінальньних гостей продемонстрував чудеса воротарської реакції, парирувавши «мертвий» м’яч після удару Артема у лівий верхній кут. Відповідь «Феміди-Старлайф» не змусила на себе довго очікувати. Бакалярик обіграв на замасі Рибчинського, і влучно пробивши з розвороту у ліву «шістку» схилив шальки терезів на користь номінальних гостей – 1:2. Через декілька миттєвостей той ж Бакалярик цілком міг знімати усі питання щодо переможця, однак своїм шансом не скористався, після блискучого пасу від Дележі з кількох метрів пробивши точнісінько у голкіпера. «Спортлідер-3» в надії переламати хід подій на паркеті, взяв тайм-аут, після якого перейшов на гру в п’ять польових, і розпочав методично «розгойдувати» захисні редути свого суперника. До пори до часу рятував свою команду від неприємностей Купчанко, парирувавши два досить непрості удари від Малишевського, але і він виявився безсилим на останніх секундах основного часу, коли Костянтин Шляховий красивим ударом вдотик у правий верхній кут завершив поперечну передачу від Гласа, перевівши гру в серію пенальті – нічия із рахунком 2:2.

«Лоторея» видалася неймовірно напруженою. Чудово проявили себе голкіпери обох команд, які парирували по два удари з «позначки», однак вирішальним став промах Філя, який з «точки» пробив повз ворота. Усі інші гравці свої спроби реалізували – 5:4 на користь «Феміди-Старлайф» в серії післяматчевих 6-ти метрових ударів, і тепер чемпіона змагань у дивізіоні 1 визначать вирішальний, третій, матч фінальної серії.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 15.03.2016 — 10:25

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.