Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Бізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» та «Вентс» розпочинають із перемог

Стартові матчі турніру ознаменувалися високою результативністю та впевненими перемогами фаворитів

Ось і стартував дебютний розіграш Бізнес Преміум-ліги з міні-футболу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу, 14-ого травня, були зіграні стартові матчі, які сповна потішили вболівальників зливою забитих м’ячів та видовищним футзалом. В плані турнірних несподіванок дещо не склалося, оскільки головні фаворити турніру в особі «Динамо-ГУНП» та «Вентс» впевнено переграли своїх опонентів у матчах 1-ого туру, однак особливо сумувати все одно не доводилося. Особливо «веселили» погодні умови, які змінювалися із завидною циклічною частотою: від рясного дощу з градом до неймовірної спеки. Однак учасники турніру, варто віддати їм належне, достойно впоралися із усіма примхами небесної канцелярії, і навіть за таких мінливих погодніх умов все одно змогли продемонструвати гру високого гатунку. Про все це і не тільки далі у нашому огляді.

«Меблі-Лідер» – «Динамо-ГУНП» – 0:13 (0:6)

Арбітри: Божко, Куцак

Голи: Колесников (1), Бабій (15, 16, 20, 23), Березовський (17), Соботюк (30, 36, 48), Розгон (39, 40), Наскальний (48), Сторожук (50)

«Меблі-Лідер»: Чернов, Сівак, Ващук, Немодрук, Михайленко, Бухер, Литвинюк, Лапенюк, Ворьністий, Ротко, Антощук, Козак

«Динамо-ГУНП»: Попроцький, Соботюк, Колесников, Бабій, Сохорук, Розгон, Сторожук, Заєць, Наскальний, Пелех, Лахмай, Березовський

Відкривав турнір матч за участі «Меблі-Лідер» та «Динамо-ГУНП». Вже перша осмислена атака у матчі увінчалася взяттям воріт. Автором, історичного, першого голу став Олексій Колесников, який красивим ударом у «дев’ятку» завершив простріл із флангу – 0:1. Віддамо належне «меблевикам», які не знітилася після швидкого пропущеного голу, і цілком впродовж кількох наступних хвилин цілком могли перевернути у матчі все з ніг на голову, однак спочатку Лапенюк не зумів у ближньому бою переграти Попроцького, а потім потужний постріл у виконанні Немодрука прийшовся у каркас воріт.

Нажаль, як виявилося, це було усе, на що спромоглися номінальні господарі у цьому протистоянні. «Поліціонери», увімкнувши високі швидкості на майданчику, по-суті, вирішили долю переможця ще у першій 25-ти хвилинці, до завершення якої в ефектному стилі провели ще п’ять м’ячів у ворота свого опонента. Особливо «феєрила» зв’язка Соботюк – Бабій. На рахунку Володимира три «асисти», а Ігоря відзначився чотирма забитими м’ячами.

Після перерви Соботюк продемонстрував і бомбардирські таланти, тричі залишивши у воротах Чернов свій «автограф» у вигляді Чернова. Вдалий почин партнера підтримали також Сергій Розгон, який оформив дубль протягом однієї хвилини чудовими за виконанням ударами з середньої дистанції. Це, схоже, остаточно надломило «меблевиків», чим сповна скористалися Наскальний та Сторожук, які результативно завершивши затяжні вишукані багатоходівки своєї команди, встановили остаточні цифри на табло – надпереконлива перемога «Динамо-ГУНП» із рахунком 13:0.

«Вентс» – «МобіФренд» – 9:6 (5:3)

Арбітри: Божко, Куцак

Голи: Побережник (8, 50), О. Вакух (14, аг.), Тафратов (23), Дикий (24, 44), Бондар (25), Бідюк (36), Святий (40) – О. Вакух (3, 20), Д. Вакух (18, 42), Султанов (38, 46)

«Вентс»: Побережник, Дикий, Д. Жаріков, Бідюк, Тафратов, Святий, Бондар, Луцюк

«МобіФренд»: Д. Вакух, Ладунець, О. Вакух, Мазур, Южанінов, Єременко, Султанов, Самусько, Гулько

Заключний матч 1-ого туру, у якому зустрічалися «Вентс» та «МобіФренд», видався значно цікавішим, а інтрига в ньому жила фактично до самісінького фінального свистка. Жвавіше розпочали гру номінальні гості, які результативно використовуючи свого опонента, левову частину першого тайму вели у рахунку, однак «вентсівці» видавши на гора ударну трьохвилинку під завісу першої 25-ти хвилинки, впродовж якої тричі змусили Мазура витягати сферу із сітки власних воріт, переламали хід подій у матчі на свою користь.

В другому таймі «гойдалки» на майданчику лише продовжувалися. Так, перевага як і раніше залишалася на боці «Вентса», однак «МобіФренд» намагався до останнього схилити шальки терезів на свою користь. Як не старалося тріо Олег Вакух-Дмитро Вакух-Ахмат Султанов, кожен з якого оформив по дублю, цього виявилося замало бодай для нічиєї, оскільки номінальні господарі дев’ять із своїх численних атак довели до логічного завершення. Відзначимо дубль Олександра Дикого, два потужні удари якого у верхний кут з середньої дистанції, зірвали чимало оплесків серед вболівальницької торсиди. В підсумку – перемога «Вентса» у цьому гольовому трилері із рахунком 9:6.

Матчі 2-ого туру відбудуться наступної суботи, 21-ого травня. В цей день «Динамо-ГУНП» зустрінеться із «МобіФрендом», а на «Меблі-Лідер» очікує побачення із «Вентсом».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 15.05.2016 — 04:06

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.