Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Луганське фіаско

В матчі 10-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка поступилися на виїзді луганському «ЛТК»

«ЛТК» (Луганськ) — «Спортлідер+» (Хмельницький) — 5:1 (3:0)

Арбітри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Ігор Якимишин (Львів)

Голи: Вершинін Олександр (4), Лисенко Андрій (19), Доманський Анатолій (20), Дзюба Віталій (26), Разуванов Володимир (33) — Коробка Максим (31)

«ЛТК»: 1. Ільків Петро, 21. Савенко Юрій — 4. Разуванов Володимир, 5. Мілінький Анатолій, 6. Лазикін Микита, 9. Бессалов Максим (кап.), 10. Вершинін Олександр, 11. Лисенко Андрій, 13. Мануйленко Максим, 17. Дзюба Віталій, 19. Цапов Роман, 22. Доманський Анатолій

Головний тренер: Роман Ковальчик

«Спортлідер+»: 1. Тимощук Богдан, 23. Лисенко Максим — 5. Михайленко Дмитро, 8. Коробка Максим, 9. Калуков Дмитро, 10. Іванов Вадим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 14. Івонко Максим, 15. Мартинюк Дмитро, 18. Сондак Володимир, 20. Засенко Андрій, 21. Фетько Олексій

Головний тренер: Іван Стасюк

Попередження: Разуванов Володимир (24) — Івонко Максим (29), Михайленко Дмитро (29), Іванов Вадим (33), Калуков Дмитро (38)

Матч аутсайдерів нинішнього чемпіонату розпочався досить жваво. Вже на першій хвилині команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку луганчанин Володимир Разуванов пробив вище воріт, а потім голкіпер «ЛТК» Петро Ількив парирував удар впритул гравця хмельницького клубу Вадима Іванова.

Далі господарі майданчику перехопили ініціативу і заволоділи перевагою. В цей час гра проходила в основному на половині поля «Спортлідера+». Удари по воротях Богдана Тимощука слідували один за одним і вже на четвертій хвилині футболістам «ЛТК» вдалося відкрити рахунок — після розіграшу кутового Олександр Вершинін точно пробив у ціль.

Після забитого гола підопічні Романа Ковальчика зовсім не збиралися зупинятися. Максим Бессалов, Микита Лазикін і Володимир Разуванов по черзі атакували ворота гостей, але воротар хмельницької команди діяв надійно, а в деяких випадках навіть самовіддано. Особливо дісталося Богдану Тимощуку в епізоді на 7-ій хвилині, коли «ЛТК» розігрував вільний удар прямо з лінії воротарського майданчика. Після сильного удару Володимира Разуванова, м’яч потрапив в обличчя голкіперові, який саме таким способом врятував команду від голу.

Саме після цього епізоду гра вирівнялася. Гості, швидше за все, усвідомили, що при такому розкладі їм нічого не світить і сміливіше пішли вперед. Тепер уже дісталася робота і Петру Ількиву. Так, на 8-ій хвилині він парирував небезпечний удар з гострого кута, який наносив Максим Івонко, а через три хвилини двічі відбив «постріли» Володимира Сондака(причому в першому випадку зупинив м’яч буквально на лінії воріт).

До кінця першого тайму суперники ще не раз могли забити, але тільки на 19-ій хвилині це знову вдалося зробити луганським футзалістам. Після швидкої і стрімкої контратаки автор першого гола Олександр Вершинін тепер зробив відмінну передачу на Андрія Лисенка і тому залишалося лише підправити м’яч в порожні ворота. А ще через декілька секунд Анатолій Доманский довів рахунок до 3:0. Він вдало зіграв на перехопленні, промчав по лівому краю і точно пробив в дальній кут.

Після перерви гості відразу ж пішли вперед, даючи зрозуміти, що такий результат їх не влаштовує. І вже на 22-ій хвилині відмінний шанс скоротити відставання мав Олексій Фетько, але вийшовши віч-на-віч з Петром Ільківим, програв йому цю дуель. Не забиваєш ти — забивають тобі. Це неписане правило ще ніхто не відміняв і незабаром гравці «ЛТК» в четвертий раз в цьому матчі уразили ворота «Спортлідера+», які з початку другого тайму вже захищав Максим Лисенко. Автором гола став Віталій Дзюба, а асистував йому знову ж таки Олександр Вершинін.

Та все ж хмельницькій команді вдалося відіграти один м’яч. На 30-ій хвилині відзначився Максим Коробка з передачі Володимира Сондака. Але незабаром футзалісти «ЛТК» відновили перевагу в чотири м’ячі. Після розіграшу штрафного Володимир Разуванов, знаходячись праворуч від воріт, пробив точно.

Гостям нічого не залишалося, як почати грати з п’ятим польовим. Вони стали довше контролювати м’яч і частіше бити з різних дистанцій. Але при цьому гості більше порушували правила. Як результат, вже на 35-ій хвилину «Спортлидер+» заробив шостий фол. Десятиметровий удар вирішив пробити Олександр Вершинін, але переграти Максима Лисенка йому не вдалося. Ще кілька разів гравці «ЛТК» били здалека по порожніх воротах, коли хмельницька команда знову грала без воротаря, проте цим ударам бракувало точності.

У підсумку — поразка підопічних Івана Стасюка з рахунком 1:5. Наступний матч «Спортлідер+» проведе 28-ого листопада. В цей день «лідери» в рідних стінах поміряються силами з одним із лідерів турніру, грізною львівською «Енергією».

http://sport.ua/

 

 

 

 

 

 

Updated: 23.11.2013 — 17:49

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.