Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Ковельський «аперкот» для «Спортлідера-2»

Підопічні Романа Шевчука поступилися у рідних стінах «Апперкоту» із Ковеля

«Спортлідер-2» (Хмельницький) – «Апперкот» (Ковель) – 1:5 (1:2)

Арбітри: Сергій Єщенко (Бровари), Павло Кравцов (Рівне)

Голи: Шеремета Руслан (8) – Мороз Петро (12, 33), Данилюк Іван (13, 37), Бобилєв Володимир (38)

«Спортлідер-2»: 12. Стаднік Микола, 17. Шевцов Сергій – 2. Соколюк Андрій, 3. Атаманюк Віталій, 4. Філь Сергій, 6. Чуднов Андрій, 13. Шеремета Руслан (кап.), 16. Ситнік Олег, 19. Монастирський Віталій, 22. Хамдамов Андрій, 24. Жаріков Денис, 25. Малишевський Юрій, 27. Гранатюк Іван, 31. Глас Артем

Головний тренер: Роман Шевчук

«Апперкот»: 27. Дувакін Петро, 36. Ярмолюк Олег – 3. Кашуба Віталій, 7. Данилюк Іван, 8. Бобилєв Володимир, 20. Мороз Петро (кап.), 5. Портянко Олександр, 9. Кузьміч Роман, 10. Романчук Юрій, 14. Ворона Анатолій

Головний тренер: Петро Мороз

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, «Спортлідер-2», провела свій черговий поєдинок. У перенесеному матчі 2-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги  підопічні Романа Шевчука у рідних стінах приймали одного із лідерів турніру, «Апперкот» із Ковеля.

Активніше гру розпочали господарі. Філь блискучим пасом знайшов у центрі карного майданчика Ситніка, однак Олег відверто вибачив суперника, не зумівши із кількох метрів вразити порожні ворота. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і вже в наступній атаці Атаманюк навісною передачею вивів на ударну позицію Чуднова, проте сфера Андрія пролетіла в лічених сантиметрах над поперечиною. Відповідь гостей не забарилася. Бобилєв гарматним пострілом цілив у нижній кут, однак Стадніку з другої спроби вдалося ліквідувати загрозу. В ті хвилини обидві команди діяли у відкритій манері, що неабияк тішило багаточисленних вболівальників. Забивати міг Чуднов, який блискуче бив зі штрафного у правий верхній кут, проте Дувакін в неймовірному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч. Підопічні Романа Шевчука додали у швидкості, і невдовзі змогли відкрити рахунок. Жаріков відпасував на Шеремету, і капітан «Спортлідера-2» неймовірним ударом з розвороту поцілив у ближню «дев’ятку» – 1:0. На куражі «лідери» могли подвоїти перевагу. Відзначитись міг Монастирський, однак рятівником «Апперкоту» в цьому епізоді виявився Романчук, який в останній момент у самовідданому підкаті заблокував удар вбивчий удар Віталій. Ближче до середини тайму команда із Ковеля перехопила ігрову ініціативу, і невдовзі відновила паритет. Мороз потужним ударом з-за меж карного майданчика поцілив точнісінько в праву «шістку», не залишивши жодних шансів Стадніку – 1:1. Не встигли хмельничани як слід оговтатися від пропущеного м’яча, як вже були знову змушені розпочинати з центру майданчика. Це Данилюк ефектним ударом п’ятою переправив сферу у дальній кут після розкішної передачі у виконанні Кашуби – 1:2. Завершення тайму проходило у атаках «Спортлідера-2». Атаманюк потужним ударом зльоту у правий нижній кут замикав скидку Монастирського, однак Дувакін в неймовірному стрибку врятував свою команду від вірного голу. Через декілька хвилин зрівняти рахунок міг Шеремета, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів влучити у фактично порожні ворота після чудового прострілу Гласа на дальню стійку. Блискуче під поперечину з сиреною бив Чуднов, однак страж воріт «Апперкота» в цьому епізоді зіграв вище всяких похвал. Відпочивати команди пішли за мінімальної переваги команди із Ковеля.

Другий тайм був не менш цікавим. Небезпечними ударами обмінялися Бобилєв та Філь, проте на висоті були голкіпери обох команд. Команди продовжували грати у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що неабияк тішило багаточисленних вболівальників на трибунах. Портянко точним ударом в праву «шістку» замикав простріл Ворони на дальню стійку, однак Шевцов ціною надзусиль ліквідував загрозу. Відновити паритет міг Чуднов, який гарматним пострілом з-за меж карного майданчика цілив у нижній кут, проте страж воріт гостей в карколомному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч, зірвавши гучну овацію вболівальницької торсиди. Команда із Ковеля перехопила ініціативу, і почали один за одним створювати небезпечні моменти біля воріт «Спортлідера-2». По флангу на побачення із голкіпером втік Данилюк, однак Шевцов в цій битві виявився переможцем. Вже у наступній атаці «Апперкоту» вдалося матеріалізувати свою ігрову перевагу. Невтомний Данилюк блискуче відпасував у центр карного майданчика на Мороза, і граючий тренер ковельської команди ударом в падінні переправив сферу у сітку воріт, оформивши дубль в цій зустрічі – 1:3. Господарі пішли ва-банк, перейшовши на гру з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика жодних дивідендів не принесла: відразу Данилюк вразив порожні ворота після обрізки Шеремети – 1:4. А масну крапку в грі поставив Бобилєв, встановивши підсумковий рахунок в цьому поєдинку – 5:1 на користь «Апперкота».

Наступну гру підопічні Романа Шевчука проведуть 30-ого листопада. В цей день «Спортлідер-2» зіграє на виїзді із івано-франківським «Ураганом».

Updated: 23.11.2013 — 18:54

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.