Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: фаворити впевнено перемагають

Перші поєдинки 3-ого туру несподіванок не принесли

Вчора були зіграні чотири поєдинки 3-ого туру ПРЕМІУМ-ЛІГИ регіонального відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Усі зустрічі видалися напрочуд цікавими, а головне – результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Ковчег» – «Динамо-УМВС» – 2:4 (2:2)

Арбітри: Божко, А. Папірович

Голи: Шитенков (24, 26) – Наскальний (8, 45), Лахмай (27), Колесников (46)

«Ковчег»: Підгорний, Шитенков, Жук, Штолько, Куречко, Луцюк, Стець, Пробитий, Чічкан, Леонов

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Бабій, Колесников, Подлюк, Розгон, Лахмай, Наскальний, Трочинський

Попередження: Подлюк (51)

Обидві команди розпочали матч обережно. В середині першої половини «динамівцям» вдалося перехопити ініціативу, і забитий гол не змусив на себе довго чекати. Наскальний потужно пробив з гострого кута, і сфера після рикошету від голкіпера перетнула лінію воріт – 0:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальний дій гравців «Ковчега», які розпочали одна за одною створювати загрози воротам гостей. Забивати могли Штолько та Леонов, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Ковальчук. Кінцівка тайму видалася дуже напруженою. «Динамівці» відповіли потужними ударами Розгона та Трочинського, проте на допомогу господарям приходив каркас воріт. Розкішну нагоду закріпити перевагу своєї команди мав Колесников, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із Підгорним. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Штолько відпасував на Шитенкова, і той вдотик пробив у ліву «шістку» – 1:1. Не встигли гості як слід оговтатися, як змушені були знову розпочинати з центру майданчик. Леонов вивів на ударну позицію Шитенкова, і Артур невідпорним ударом в лівий верхній кут оформив дубль – 2:1. «Динамо-УМВС» активізувалося, і ще перед перервою відновило паритет. Лахмай відгукнувся на передачу Колесникова від кутового прапорця, і прицільним пострілом у ліву «дев’ятку» відновив паритет – 2:2.

Другий тайм був не менш цікавим. «Динамівці» відразу захопили ініціативу, створюючи небезпечні моменти біля воріт господарів. Блискуче діяв у рамці воріт Підгорний парируючи удари з вбивчих позицій у виконанні Наскального та Лахмая. Виводити свою команду вперед міг виводити Бабій, який гарматним ударом в правий верхній кут замикав скидку Колесникова, однак в цьому епізоді «Ковчег» від неприємностей виручила поперечина, яка прийняла на себе удар Ігоря. «Динамо-УМВС» продовжувало тиснути, і результат себе довго не змусив чекати. Подлюк відпасував на Наскального, і той не схибив, оформивши дубль – 2:3. Не встигли господарі прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Лахмай націленою передачею знайшов у центр карного майданчика Колесникова, і той невідпорним ударом під поперечину закріпив перевагу своєї команди – 2:4. «Ковчег» не знітився, мав хороші нагоди аби змінити цифри на табло, проте Леонову та Луцюку не вдался переграти Ковальчука. У підсумку – перемога «Динамо-УМВС» з рахунком 4:2, яка стає для команди першою на турнірі.

«Конфермат» – «Ротор» – 10:0 (4:0)

Арбітри: А. Папірович, Божко

Голи: Козелко (2, 37), Атласюк (4), Крохан (15), Сендель (22, 32, 49, 49, 52), Дубчак (54)

«Конфермат»: Чиж, Кандзьолка, Атласюк, Клекот, Дубчак, Ціх, Козелко, Гвіанідзе, Сендель, Крохан, Шум

«Ротор»: Лановий, Левченко, Ращик, Ірклієнко, Шпаков, Костишин, Крутяков

З перших хвилин «конферматівці» заволоділи ініціативою. Вже на 2-ій хвилині господарям вдалося втілити свою перевагу у забитий м’яч. Козелко відгукнувся на скидку Дубчака, і невідпорним ударом у нижній кут відкрив рахунок – 1:0. Підопічні Володимира Лазарчука і не думали зупинятися на досягнутому. Сендель відпасував з ауту на Атласюка, і Сергій потужним пострілом під поперечину подвоїв перевагу власної команди – 3:0. Небезпечними ударами обмінялися Крохан та Ращик, проте на висоті були голкіпери обох команд. Забитий гол записав на свій рахунок Крохан, який прицільним ударом з гострого кута замкнув виважену передачу Шума – 3:0. «Ротор» активізувався, і міг скоротити розрив, однак після потужного удару Ращика у верхній кут господарів від неприємностей врятувала поперечина. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Сендель блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Кандзьолки – 4:0.

В другому таймі «Конфермат» вже просто розривав свого опонента, в складі якого виступають переважно вікові виконавці. Особливо активним Сендель, який записав на свій особовий рахунок відразу п’ять забитих м’ячів. А Козелко та Дубчак власними влучними ударами встановили підсумкові цифри на табло – гросмейстерська перемога «Конфермата» з рахунком 10:0.

«Арсенал-МАДОК» – «Тетра» – 5:1 (1:1)

Арбітри: Жмурко, Божко

Голи: Красножон (15), Сергеєв (36, 43), Грищук (45), Богдан (51) – П. Терлецький (20)

«Арсенал-МАДОК»: Максимчук, Грабенчук, Грищук, Шлапак, Сергеєв, Богдан, Красножон

«Тетра»: Лозінський, Михальчук, Кузьмін, Калошин, Скалій, Ахмедов, Тимощук, П. Терлецький, Стасюк, Пампурак, Д. Терлецький, Заморока, Ярош, Прокопишин

Попередження: Максимчук (27), Грищук (51) – Ахмедов (19), Скалій (33), П. Терлецький (45), Заморока (53)

Матч представників групи лідерів видався неймовірно цікавим. Активніше розпочали господарі, проте Богдану та Грищуку не вдалося переграти Лозінського. Відповідь «Тетри» не забарилася: Скалій чудовою передачею знайшов на дальній стійці Тимощука, однак постріл Ростислава прийняла на себе стійка. Впродовж наступної хвилини команди обмінялися небезпечними випадами: після пострілу Кузьміна «канонірів» врятував від неприємностей каркас воріт, а Грищук не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Господарі активізувалися, і невдовзі «Арсеналу-МАДОК» вдалося відкрити рахунок. Сергеєв філігранним пасом вивів Красножона на побачення із Лозінським, і Дмитро невідпорним ударом в ліву «дев’ятку» вивів свою команду вперед – 1:0. Підопічні Юрія Черенкова не опустили рук, і відразу відновили паритет. Ахмедов елегантно скинув п’ятою сферу під удар Павлу Терлецькому, і той вдотик невідпорно пробив під поперечину – 1:1. На куражі гості могли забити і вдруге, однак потужний удар невтомного Ахмедова прийняла на себе стійка.

Головні події відбулися у другому таймі. Небезпечними ударами обмінялися Сергеєв та Тимощук, однак вище всяких похвал діяли голкіпери обох команд. «Каноніри» додали у русі, і невдовзі знову вийшли вперед у рахунку. Богдан вивів на ударну позицію Сергеєва, і Лев невідпорним ударом з розвороту у верхній кут не залишив жодних шансів Лозінському – 2:1. «Тетра» відразу могла відновити паритет, проте Кузьміну не вдалося в ближньому бою переграти Грабенчука. «Не забиваєш ти, забивають…». Цей відомий футбольний закон спрацював вже у наступній атаці: Сергеєв холоднокровним ударом реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером, оформивши дубль – 3:1. Через декілька хвилин Павло Терлецький не за правилами зіграв проти Грищука у власному майданчику, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Красножон, проте не зумів переграти стража воріт «Тетри». Свого «каноніри» все-одно домоглися в наступній атаці. Сергеєв відпасував від кутового прапорця на Грищука, і Олександр не схибив – 4:1. Не встигли підопічні Юрія Черенкова як слід оговтатися, як вже були змушені знову розпочинати з центру майданчика. Високою індивідуальною майстерністю блискнув Богдан: Олександр обіграв захисника, втік на побачення із голкіпером, ефектним перекатом поклав на паркет Лозінського і без перешкод вразив порожні ворота – 5:1. «Тетра» могла підсолодити гіркоту поразки, проте удар Замороки у верхній кут прийняла на себе стійка. У підсумку – впевнена перемога «Арсеналу-МАДОК» з рахунком 5:1.

«Вентс» – «Руссич» – 4:2 (2:0)

Арбітри: Беринда, Жмурко

Голи: І. Монастирський (17, 54), Захарченко (21), Діброва (43) – Зубик (49), Муляр (54)

«Вентс»: Матусов, Святий, Побережник, Діброва, Дикий, І. Монастирський, Бондар, Гнідий, Стасюк, Захарченко

«Руссич»: Чесановський, Тарасов, Заєць, Сендзюк, Гладкий, Муляр, Грицик, Гаджула, Полторацький, Зубик

Попередження: Дикий (13) – Сендзюк (20)

Вилучення: Матусов (35, навмисний удар суперника м’ячем після зупинки гри)

Заключний матч ігрової суботи видався неймовірно цікавим. Обидві команди подарували вболівальникам справжнє видовище, а інтрига в цьому протистоянні тримала у напрузі до самісінької фінальної сирени.

Перший небезпечний момент в грі створили господарі. Побережник гарматним ударом з-за меж карного майданчика цілив під поперечину, однак Чесановський в неймовірному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч. Відповідь «Руссича» не забарилася: Зубик влучив у стійку після скидки Муляр. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Дикий вивів Ігоря Монастирського на побачення із голкіпером, і «вісімка» «Вентсу» холоднокровним ударом відкрив рахунок – 1:0. На куражі господарі подвоїли власну перевагу. Захарченко відгукнувся на націлену передачу Святого від кутового прапорця, і невідпорно вдотик пробив у ліву «дев’ятку», не залишивши жодних шансів Чесановському – 2:0. Довести рахунок до розгромного ще перед перервою міг Бондар, однак не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером.

Другий тайм був не менш цікавим. Підвів «Вентс» Матусов, який залишив партнерів в меншості, заробивши пряму червону картку. Місце у воротах зайняв Дикий, і відзначимо чудеса його воротарської майстерності, адже декілька разів Олександр парирував фактично «мертві» м’ячі, зриваючи цим гучні овації вболівальницької торсиди. Господарі чудово діяли другим номером, і ця тактика невдовзі принесла свої плоди. Стасюк чудово відпасував у центр карного майданчика, і Діброва в падінні переправив сферу у сітку – 3:0. Кам’янчани кинулися рятувати гру, випустивши п’ятого польового гравця, і змогли скоротити розрив у рахунку. Муляр чудово відпасував на дальню стійку, де Зубик не схибив – 3:1. Під завісу матчу забитими м’ячами обмінялися Монастирський і Муляр, встановивши підсумкові цифри на табло – 4:2 на користь «Вентса».

А на завершення – фотоогляд перших поєдинків 3-ого туру:

Updated: 22.12.2013 — 11:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.