Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: завершився третій тур

Заключні поєдинки видалися напрочуд цікавими та результативними

Добіг до свого завершення третій тур ПРЕМІУМ-ЛІГИ відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора відбулися два заключні поєдинки, які видалися напрочуд цікавими та результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Епіцентр-К» – «Агрон-Королівський смак» – 0:3 (0:2)

Арбітри: Бондар, В. Папірович

Голи: Пліс (5), Паперовський (17), Костів (48)

«Епіцентр-К»: Остяк, Гончарук, Юхимчук, Олянчук, Самсонюк, Лисий, Овчинніков, Гарієвський, Слівінський

«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Пліс, Костів, Цінчик, Даньків, Карпа, Юрчак, Когут, Паперовський

Попередження: Овчинніков (53)

Перша ж осмислена атака в матчі завершилася взяттям воріт. Костів відпасував на Пліса, і Тарас невідпорно пробив у ліву «шістку» – 0:1. Забитий м’яч вселив неабияку впевненість у тернопільську команду, яка буквально «розривала» свого опонента. Подвоювати перевагу міг Даньків, проте Остяк в шпагаті ліквідував загрозу. Оформити дубль міг Пліс, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Тернополяни продовжували володіти ініціативою, і невдовзі змогли втілити її у забитий м’яч. Паперовський відгукнувся на навісну передачу Пліса, і головою вколотив сферу під поперечину – 0:2. Господарі огризнулися в контратаці. Потужно бив Олянчук, проте вище всяких похвал у рамці зіграв Бритковський.

Другий тайм був не менш цікавим. Небезпечними ударами обмінялися Гончарук та Пліс, однак на висоті були голкіпери обох команд. Скоротити розрив у рахунку міг Олянчук, який з розвороту цілив у праву «дев’ятку», проте Бритковський в неймовірному стрибку парирував фактично «мертвий» м’яч, зірвавши гучну овацію багаточисленних вболівальників. Гості відповіли ударом Пліса у стійку воріт. В заключні хвилини активніше діяли тернополяни. Забивати міг Даньків, однак не зумів в ближньому бою переграти Остяка. «Агрон-Королівський смак» продовжував тиснути, і результат не забарився. Паперовський відпасував на дальню стійку, де Костів не схибив, встановивши підсумковий рахунок – 3:0 на користь тернопільської команди.

«Спортлідер-3» – «Спортлідер-2» – 2:3 (0:1)

Арбітри: В. Папірович, Бондар

Голи: Глас (26), Шеремета (29) – Токарчук (35), Хамдамов (53), Жаріков (54)

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Балістовський, Рибчинський, Рудюк, Шевчук, Глас, Розпаченюк, Атаманюк, Шеремета, Філь, Яремчук, Остапенко

«Спортлідер-2»: Стаднік, Ситнік, Малишевський, Жаріков, Нік, Соколюк, Гранатюк, Романюк, Хамдамов, Давидний, Токарчук

Попередження: Шевчук (27)

Завершував тур його центральний матч, в якому зустрілися «Спортлідер-3» та «Спортлідер-2». Відзначу, що клубне дербі вдалося на славу – обидві команди потішили вболівальників видовищною грою, а інтрига в цьому протистоянні жевріла до самісінької фінальної сирени.

Активніше розпочали гості. Після зразкової скидки Ніка Романюк зльоту пробивав у ліву «шістку», однак Алексейчук в неймовірному стрибку зумів ліквідувати загрозу. Небезпечними ударами обмінялися Ситнік та Атаманюк, проте вище всяких похвал діяли голкіпери обох команд. Виводити «Спортлідер-2» вперед у рахунку міг Давидний, який прицільним ударом у верхній кут замикав чудову передачу Ситніка, однак підопічних Артема Гласа в цьому епізоді від неприємностей врятувала поперечина. Підопічні Віктора Мглинця продовжували тиснути. Відмінну нагоду відзначитись змарнував Романюк, який не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із Алексейчуком. Відоме футбольне правило спрацювало відразу: Глас блискуче зіграв на перехопленні, і потужним ударом з-за меж карного майданчику поцілив точнісінько у ліву «шістку» – 1:0. На куражі господарі могли забити вдруге: Атаманюк втік по флангу на побачення із Стадніком, однак свій шанс реалізувати не зумів.

Другий тайм був не менш напруженим. Глас чудово відпасував на дальню стійку, де Шеремета вдотик пробив у правий нижній кут – 2:0. Підопічні Віктора Мглинця не опустили голову, і відразу скоротили розрив у рахунку. Романюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Токарчука, і той не схибив – 2:1. Відновити паритет міг Малишевський, однак сферу після гарматного удару Юрія у верхній кут ціною надзусиль парирував Алексейчук. Гості продовжували тиснути, і невдовзі змогли матеріалізувати свою перевагу у забитий м’яч. Андрій Хамдамов відгукнувся на виважену передачу Романюка, і прицільним ударом з розвороту не залишив жодних Алексейчуку – 2:2. Все йшло до закономірної нічиї, однак зовсім по-іншому думав Жаріков, який прицільно пробив у нижній кут після прострілу невтомного Хамдамова на дальню стійку, і приніс своїй команді таку потрібну перемогу – 3:2 на користь «Спортлідера-2».

Сьогодні, 23-ого грудня, буде зіграно перенесений матч 1-ого туру, в якому поміряються силами «Конфермат» та «Динамо-УМВС». Початок гри в спорткомплексі УМВС – о 18:15. Прийди та стань свідком цікавих футзальних баталій!

А на завершення – фотоогляд заключних поєдинків 3-ого туру:

Updated: 23.12.2013 — 09:57

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.