Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Єнакієвець» — «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Івана Стасюка завершити рік на мажорній ноті?

28-ого грудня флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», проведе свій заключний у цьому році поєдинок. В рамках 15-ого туру Екстра-ліги підопічні Івана Стасюка зіграють на виїзді проти лідера турніру, грізного «Єнакієвця».

До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. «Єнакієвець» паузу у Екстра-лізі заповнив матчами у Кубку Єрьоменко. Забігаючи наперед відзначимо, що результати тих поєдинків важко назвати вдалими для нинішнього лідера вітчизняного чемпіонату. Чи то підопічні Олега Солодовника відчули деяку самовпевненість після вдалих поєдинків першого кола у Луганську, чи то суперники знайшли протидію іменитим виконавцям «Єнакієвця», однак результат на лице: дві нічиї з «Газпром-Югрою» та «Нікарсом» та поразка в вирішальному матчі від «Сінари» (4:7 – прим. автора), яка поставила хрест на перспективі виходу у «Фінал чотирьох» для амбітного колективу із Єнакієвого. Тепер «Єнакієвець» може повністю сконцентруватися на внутрішній арені, і очевидно, що підопічні Олега Солодовника зроблять усе можливе, аби реабілітуватися перед власними вболівальниками за невдачу на Кубку Єрьоменка, здобувши перемогу над «Спортлідером+».

Однак не варто списувати з рахунків і хмельничан. «Лідери» свій попередній поєдинок проводили у Івано-Франківську, де протистояли місцевому «Урагану». Вже на 6-ій хвилині подолян вперед вивів Сондак, влучним ударом замкнувши фланговий простріл у виконанні Калукова – 1:0. «Дракони» активізувалися і зусиллями Валєнка та Шотурми змогли змінити цифри на табло на свою користь – 1:2. Підопічні Івана Стасюка кинулися рятувати гру з п’ятим польовим гравцем, і ця тактика невдовзі принесла результат: Фетько відновив паритет, встановивши підсумковий у рахунок у цій зустрічі – 2:2. Ця нічия стала історичною для «Спортлідера+», адже до цього майже за два роки виступів на найвищому рівні хмельничанам не вдавалося здобути очки у виїзних протистояннях. Після вдалої гри проти одного із лідерів чемпіонату «плюсівці» не зупиняються на досягнутому, і впевнений, що у Донецьку зроблять усе можливе, щоб продовжити свою вдалу серію.

В нинішньому сезоні команди зустрічалися вже двічі, і перемоги в обох випадках святкував «Єнакієвець». На власному майданчику підопічні Олега Солодовника здобули драматичну вікторію з рахунком 3:2. У Хмельницькому перевага лідера була більш відчутною – 5:0. Від щирого серця віримо, що хмельницькій команді вдасться покращити баланс очних зустрічей проти діючого лідера Екстра-ліги та на мажорній ноті завершити рік, який минає.

Однак усі крапки над «і» розставить сама гра, яка розпочнеться в суботу, 28-ого грудня, о 12:00. Спостерігати за ходом поєдинку Ви зможете в режимі онлайн на нашому сайті.

Історія протистоянь:

14.09.2012. «Спортлідер+» – «Єнакієвець» – 0:2 (0:2)

Голи: Хурсов, Зам’ятін

06.12.2012. «Єнакієвець» – «Спортлідер+» – 5:2 (4:0)

Голи: Тіагу, Сільченко, Хурсов, Нестерук, Скорий – Коробка, Заворотний

27.01.2013. «Спортлідер+» – «Єнакієвець» – 3:3 (1:1)

Голи: Фетько–2, Сондак – Бруно Мело–2, Тіагу

10.03.2013. «Єнакієвець» – «Спортлідер+» – 6:2 (1:0)

Голи: Нестерук–2, Ромаріо–2, Скорий, Хурсов – Засенко, Калуков

19.05.2013. «Спортлідер+» – «Єнакієвець» – 2:1 (1:0)

Голи: Фетько, Засенко – Бетіньо

07.09.2013. «Єнакієвець» – «Спортлідер+» – 3:2 (3:1)

Голи: Свиридов–2, Тіагу – Михайленко, Сондак

09.11.2013. «Спортлідер+» — «Єнакієвець» — 0:5 (0:2)

Голи: Вассура–2, Тіагу, Ромаріо, Зам’ятін

Updated: 26.12.2013 — 11:29

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.