Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: прев’ю 4-ого туру

Заключний у цьому році ігровий день обіцяє бути напрочуд цікавим

«Агрон-Королівський смак» – «Ковчег».

28 грудня. СК УМВС. 12.30

Відкриває програму 4-ого туру матч команд, які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці – один із лідерів, «Агрон-Королівський смак» прийме «Ковчег», який знаходиться на передостанньому місці в табелі про ранги. Беззаперечним фаворитом тут виступають тернополяни, проте не варто списувати з рахунків і номінальних гостей, які за рахунок грамотних та збалансованих дій у захисті зможуть здобути прийнятний для себе результат.

«Динамо-УМВС» – «Арсенал-МАДОК»

28 грудня. СК УМВС. 13.45

Двобій грандів міського футзалу обіцяє бути напрочуд цікавим. «Каноніри» вдало розпочали турнір, і здобувши дві перемоги у трьох зустрічах справедливо займають місце у верхній частині «турнірки». «Динамо-УМВС» хоч і зірок з неба не хапало, проте в попередньому турі хоч і поступилося в напруженому двобої «Конфермату» (4:5 – прим. автора), однак відверто потішило своєю грою. Колесников і компанія додають з кожним поєдинком. І очевидно, що «Арсеналу-МАДОК» доведеться ой як несолодко. Тим паче, що «каноніри» в цій грі не можуть розраховувати на одного із своїх ключових гравців, Руслана Кострицького, який пропускає матч через дискваліфікацію.

«Руссич» – «Тетра».

28 грудня. СК УМВС. 15.00

І ще один цікавий поєдинок. «Руссич» в минулому турі зазнав першої поразки, по ділу поступившись «Вентсу». Це ж саме стосується і «Тетри». Підопічні Юрія Черенкова, яким на старті сезону було роздано багато авансів, не знайшли ніякого розумного рішення, щоб нейтралізувати атакуючий потенціал «Арсеналу-МАДОК». Для обох команд звітний двобій повинен стати так званою перевіркою чемпіонських амбіцій. Фаворитом тут виступає команда з Кам’янця-Подільського, проте «Тетра» вже довела, що недооцінювати її не варто. Підтвердження цього – розгромна перемога над «Епіцентром-К» (6:0 – прим. автора), на яку мало хто очікував.

«Спортлідер-2» – «Конфермат»

28 грудня. СК УМВС. 16.15

Без перебільшення, центральний матч туру. Камбек підопічних Віктора Мглинця у минулому турі ще свіжий у пам’яті. Програючи по ходу зустрічі з рахунком 0:2, «Спортлідер-2» проявив характер і неймовірну жагу до перемоги, зумівши переломити плин подій на майданчику, та здобути вольову вікторію над «Спортлідером-3» у клубному дербі – 3:2. Очевидно, що цей успіх вселив додаткову психологічну впевненість у молоду команду, яка зробить усе можливе, аби відібрати очки у одноосібного лідера змагань, «Конфермату», який проходить турнірну дистанцію із стовідсотковим показником.

«Ротор» – «Епіцентр-К»

28 грудня. СК УМВС. 17.30

Матч команд, які знаходяться у нижній половині турнірної таблиці обіцяє бути неймовірно напруженим. «Роторці», які мають у свому складі достатню кількість кваліфікованих та зіркових виконавців, ще не знали смаку перемоги, а у двох останніх матчах і взагалі зазнали розгромних поразок (3:13 від «Спортлідера-3» та 0:10 від «Конфермату» – прим. автора), і впевнений, що прагнутимуть в поєдинку проти «Епіцентру-К» здобути свої перші очки на турнірі. Підопічні Віктора Власова виступають доволі нестабільно, чергуючи хороші матчі з безхарактерними поразками. Фаворита в цьому двобої визначити непросто. Скоріш за все, вирішальною стане індивідуальна майстерність окремих виконавців.

«Вентс» – «Спортлідер-3».

28 грудня. СК УМВС. 18.45

Заключний матч туру обіцяє теж стати дуже цікавим для глядачів. «Вентс» в минулому турі доволі несподівано, однак заслужено «поклав на лопатки» маститий «Руссич», і закріпився у групі лідерів. «Спортлідер-3» в минулому турі мав перевагу у два м’ячі над «Спортлідером-2» по ходу гри, проте не зумів зачепитися бодай за нічию – 2:3. Обидві команди демонструють цікавий та видовищний футзал, який знайшов вже доволі багато схвальних відгуків серед вболівальників, і очевидно, що нас очікує доволі напружений та цікавий двобій, який триматите у напрузі до самісінької фінальної сирени.

Запрошуємо усіх бажаючих прийти і стати свідками цікавого безпрецедентного футзального  дійства!

Updated: 26.12.2013 — 13:44

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.