Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-2″ поступився у Ковелі

У виїзному поєдинку 7-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця зазнали поразки від діючого лідера зони «Захід»

Сьогодні дублююча команда флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер-2″, провела свій черговий поєдинок. У виїзному поєдинку 7-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги підопічні Віктора Мглинця протистояли на виїзді лідеру зони «Захід», «Апперкоту» із Ковеля.

Активніше матч розпочали господарі майданчику, які доволі швидко забезпечили собі комфортний гандикап у три забиті м’ячі. «Лідери» не знітилися, і невдовзі скоротили розрив у рахунку. Після флангового прострілу у виконанні Мартинюка захисник «Апперкоту» зрізав сферу у сітку власних воріт — 3:1. Подальші події на майданчику розвивалися дуже стрімко. Впродовж наступної хвилини суперники обмінялися забитими м’ячами. В складі хмельничан відзначився Володимир Сондак, який неймовірним ударом у верхній кут не залишив жодних шансів голкіперу — 4:2.
Не менш цікавим був другий тайм. Хмельничани з перших секунд заволоділи ініціативою, і за декілька хвилин створили як мінімум п’ять стовідсоткових нагод для взяття воріт «Апперкоту», однак в завершальній стадій атак подільського клубу або блискуче на останньому рубежі діяв страж воріт команди із Ковеля, чи гравцям «лідерів» відверто бракувало влучності. Діючий лідер зони «Захід» в ті хвилини блискуче діяв другим номером, і ця тактика результат принесла дуже скоро — 6:2. Підопічні Віктора Мглинця кинулися рятувати матч, перейшовши на гру з п’ятим польовим, і зусиллями Михайленка, який чудово зіграв на добиванні, змогли скоротити відставання — 6:3. Однак останнє слово в цій зустрічі було за командою із Ковеля. До завершення гри гравці «Апперкота» ще тричі розписалися у воротах хмельничан, встановивши підсумковий рахунок — 9:3 на користь діючого лідера зони «Захід».

Наступну гру «Спортлідер-2″ проведе 1-ого лютого. В цей день підопічні Віктора Мглинця у рідних стінах зіграють проти івано-франківського «Урагану-2″.

Updated: 25.01.2014 — 18:03

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.