Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Тетра» громить «Ротор», «Конфермат» перемагає без бою

Сьогодні були зіграні стартові поєдинки 7-ого туру

Сьогодні стартував 7-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Про перепипетії дебютних поєдинків сьомого ігрового дня змагань Ви дізнаєтесь далі у нашому огляді.

«Тетра» – «Ротор» – 9:3 (3:0)

Арбітри: Божко, Жмурко

Голи: Стасюк (2, 14, 51), А. Диняк (20, 43, 54), Ярош (45, 51), Михальчук (47) – Костишин (40), Черняк (49), Ращик (53)

«Тетра»: Лозінський, Михальчук, Кузьмін, Скалій, Ахмедов, П. Терлецький, Стасюк, Пампурак, Ярош, А. Диняк, Т. Диняк

«Ротор»: Лановий, Паляниця, Ращик, Левченко, Черняк, Паляниця, Ірклієнко, Костишин, Олексійчук, Шпаков

Попередження: Ірклієнко (36), Костишин (43)

Відкривав 7-ий тур поєдинок за участю «Тетри» та «Ротора», які ведуть відчайдушну боротьбу за вихід у плей-офф змагань.

Вже перша осмислена атака в матчі завершилася взяттям воріт. Це Стасюк виявився у потрібному місці і в потрібний час, і невідпорно пробив у ліву «шістку» – 1:0. Не встигли «роторці» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Невтомний Стасюк чудово зіграв на перехопленні, і потужним ударом під поперечину не залишив жодних шансів Лановому – 2:0. «Тетра», яка в ті хвилини повністю контролювала хід подій на майданчику, і не думала зупинятися на досягнутому. Довів рахунок до розромного Андрій Диняк, який спочатку ефектним фінтом обіграв Шпакова і прицільно пробив з розвороту у нижній кут – 3:0.

Основні події відбулися у другій половині зустрічі. Гості активізувалися, і невдовзі змогли скоротити розрив у рахунку. Костишин відгукнувся на чудову передачу Ращика в центр карного майданчика, і з кількох метрів заштовхав сферу у сітку воріт – 3:1. Відповідь «Тетри» не забарилася. Андрій Диняк встіночку обігрався із Михальчуком, і прицільно пробив у ліву «шістку» – 4:1. В наступній атаці перевагу своєї команди закріпив Ярош, який забивав вже у порожні ворота – 5:1. «Роторці» не опустили голову, і відразу Ращик міг змінити цифри на табло, однак його потужний удар із-за меж карного майданчику прийняла на себе стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Тимофій Диняк філігранним пасом вивів Михальчука на побачення із голкіпером, і Дмитро зусиль партнера не змарнував – 6:1. Впродовж наступної хвилини забитими м’ячами обмінялися Черняк та Ярош – 7:2. В наступній атаці перевагу «Тетри» закріпив Стасюк – 8:2. «Ротор» під завісу поєдинку розпочав діяти динамічніше, змушуючи свого опонента ціною фолу зривати власні стрімкі контратаки. Як наслідок, підопічні Юрія Черенкова перевищили допустимий лімітфолів, і арбітр не вагаючись призначив десятиметровий удар у бік воріт господарів. «Вирок» взявся виконувати Ращик, і потужним ударом в лівий верхній кут змусив капітулювати Лозінського – 8:3. Однак останнє слово в цій грі було за «Тетрою». Андрій Диняк відгукнувся на чудову скидку Михальчука і невідпорно пробив під поперечину, встановивши підсумковий рахунок у зустрічі – 9:3 на користь підопічних Юрія Черенкова.

«Конфермат» – «Руссич» – +:-

Арбітри: Жмурко, Божко

«Конфермат»: Черепанський, Чиж, Дубчак, Атласюк, Ціх, Козелко, Шум, Богданов, Гвіанідзе, Крохан

Центральний матч туру, у якому повинні були зустрітись «Конфермат» і «Руссич», не відбувся через неявку гостей. Підопічні Володимира Лазарчука, так і не дочекавшись на майданчику свого візаві, без бою здобули надважливі три очки та закріпились на першій сходинці у турнірній таблиці.

А на завершення – фотоогляд сьогоднішніх поєдинків:

Updated: 25.01.2014 — 19:26

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.