Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: інтрига загострюється

Чергові поєдинки 7-ого туру видалися напрочуд напруженими

Сьогодні трьома поєдинками продовжився 7-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Усі матчі видалися неймовірно цікавими та результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Ковчег» – «Вентс» – 3:4 (0:3)

Арбітри: А. Папірович, Беринда

Голи: Штолько (32), Шитенков (41), Леонов (52) – І. Монастирський (7), Бондар (8, 12, 38)

«Ковчег»: Підгорний, Гуралечко, Шитенков, Чічкан, Леонов, Штолько, Жук, Пробитий, Стець

«Вентс»: Матусов, Ілюшин, Діброва, Бондар, І. Монастирський, Побережник, Святий, Дикий

Попередження: Підгорний (54)

Активніше розпочали гру номінальні гості. Відкривати рахунок у зустрічі повинен був Монастирський, який прицільним ударом в правий верхній кут замикав зразкову скидку Дикого, однак страж воріт «Ковчега» в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. «Вентс» продовжував володіти ініціативою, і невдовзі зміг матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це невтомний Монастирський втік на побачення із голкіпером, і невідпорно пробив у ліву «шістку» – 0:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Дикий чудовою передачею вивів на ударну позицію Бондаря, і Сергій потужним ударом з гострого кута в праву «шістку» подвоїв перевагу власної команди – 0:2. Леонов і компанія не знітилися, і відразу могли скоротити розрив у рахунку до мінімуму, однак Жук не зміг в ближньому бою переграти Матусова. Відоме футзальне правило ледве не спрацювало у наступній атаці, проте за «Ковчег» після потужного пострілу Побережника у верхній кут зіграв каркас воріт. Гості не зупинилися на досягнутому, і вже в наступній атаці Бондар, обігравшись в стіночку із Монастирським, ефектним ударом підсік сферу у ліву «шістку» – 0:3.

Основні події відбулися у другій половині. Скоротив розрив у рахунку Штолько, який прицільним ударом в дальній кут замкнув вивірену передачу Леонова – 1:3. Гості активізувалися, і вже в наступній атаці повинні були збільшувати свою перевагу у рахунку, однак блискуче у рамці воріт зіграв Підгорний, який спочатку врятував свою команду після гарматного пострілу Ілюшина, а потім зреагував на добивання у виконанні Побережника. «Вентс» домінував на майданчику, і невдовзі все-таки досяг свого. Бондар відгукнувся на чудову передачу Дикого, і невідпорним ударом в ліву «дев’ятку» оформив хет-трик у цій зустрічі – 1:4. Віддамо належне господарям, які не знітилися, і відразу зусиллями Шитенкова скоротили розрив у рахунку – 2:4. Не встигли підопічні Миколи Сохорука як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати із центру майданчика. Леонов блискуче зіграв на перехопленні, і потужним ударом зльоту у лівий верхній кут скоротив відставання до мінімуму – 3:4. До фінальної сирени обидві колективи створили вдосталь нагод, аби змінити цифри на табло, однак рахунок залишився незмінним – 4:3 на користь «Вентса».

«Динамо-УМВС» – «Агрон-Королівський смак» – 2:2 (1:0)

Арбітри: Беринда, А. Папірович

Голи: Колесников (13, 49) – Паперовський (50), Пліс (53)

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Трочинський, Сохорук, Колесников, Бабій, Сторожук, Подлюк, Розгон, Лахмай

«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Костів, Беркита, Карпа, Данилюк, Цінчик, Мещишин, Пліс, Когут

Попередження: Костів (32), Беркита (41)

Продовжував програму сьомого туру поєдинок за участю «Динамо-УМВС» та «Агрону-Королівського смаку».

Розпочали команди дуже обережно, роблячи акцент в першу чергу на грамотних діях у обороні. Перший небезпечний момент у грі створили господарі. Після скидки Колесникова Бабій впритул розстрілював голкіпера, однак Бритковському в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. «Динамівці» продовжували володіти ініціативою, і в наступній атаці змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Колесников відгукнувся на довгу навісну передачу у виконанні Ковальчука, і холоднокровним ударом з розвороту відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Тернополяни не знітилися, і відразу створили декілька стовідсоткових нагод для того, аби змінити цифри на табло. Забивати повинен був Паперовський, однак Віталію не вдалося переграти у ближньому бою Ковальчука. Потужно з розвороту пробивав у правий верхній кут Цінчик, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв страж воріт «Динамо-УМВС», парирувавши «мертвий» м’яч після удару нападника команди із Тернополя. Господарі огризнулися в контратаці. Перевагу своєї команди повинен був подвоювати Подлюк, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером «Агрону-Королівського смаку».

Другий тайм був не менш цікавим. Небезпечними ударами обмінялися Костів та Наскальний, проте на висоті були воротарі обох команд. Подвоювати перевагу «динамівців» міг Розгон, який прицільним пострілом у правий верхній кут замикав зразкову скидку, однак Бритковський в неймовірному стрибку ліквідував загрозу власним володінням. Тернополяни активізувалися, і розпочали справжній штурм воріт номінальних господарів. Зрівнювати цифри на табло повинен був Цінчик, однак сфера після його прицільного удару в праву «шістку» влучила у стійку. В наступній атаці забивати міг той ж таки Цінчик, проте не зумів в ближньому бою переграти Ковальчука. «Агрон-Королівський смак» кинувся рятувати гру, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика жодних дивідендів відразу не принесла, навпаки Колесников сповна скористався помилкою гостей при грі в більшості, і точним ударом з центру майданчика вразив порожні ворота – 2:0. Паперовський і компанія не знітилися, і вже в наступній атаці тернополянам вдалося скоротити розрив у рахунку. Ковальчуку вдалося врятувати свою команду після гарматного пострілу Мещишина у нижній кут, однак першим на підборі виявився Паперовський, якому не склало особливих труднощів з кількох метрів переправити у сітку – 2:1. Гості не здавалися, і незадовго до фінальної сирени змогли врятуватися від поразки. Пліс відгукнувся на чудову скидку Беркити, і прицільним ударом з-за меж карного майданчика встановив підсумковий рахунок у зустрічі – 2:2.

«Епіцентр-К» – «Спортлідер-3» – 4:5 (2:2)

Арбітри: А. Папірович, Беринда

Голи: Гарієвський (11), Гончарук (24), Безвещук (42), Самсонюк (47) – Власович (3, 34), Рибчинський (10), Атаманюк (30, 48)

«Епіцентр-К»: Остяк, Слівінський, Гончарук, Юхимчук, Олянчук, Безвещук, Лисий, Овчинніков, Самсонюк, Гарієвський

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Балістовський, Глас, Рудюк, Філь, Атаманюк, Шевчук, Розпаченюк, Шеремета, Рибчинський, Власович, Бродзянський

Попередження: Атаманюк (39), Філь (53)

Завершував ігрову неділю поєдинок за участю «Епіцентру-К» та «Спортлідера-3».

Перший небезпечний момент у зустрічі створили господарі. Відкривати рахунок повинен був Олянчук, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Алексейчук, який ціною надзусиль врятував свою команду після гарматного пострілу впритул у виконанні нападника «Епіцентру-К». Відповідь гостей не забарилася. Власович по флангу втік на побачення із голкіпером, і холоднокровним ударом в ліву «шістку» не залишив жодних шансів Остяку – 0:1. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли подвоїти власну перевагу. Рибчинський чудово виконав кутовий удар, і сфера після рикошету від захисника затріпотіла у сітці воріт – 0:2. Віддамо належне підопічним Віктора Власова, які не знітилися, і майже відразу скоротили розрив до мінімуму. Гарієвський чудово зіграв на перехопленні і потужним ударом зльоту в лівий верхній кут не залишив голкіперу жодних шансів – 1:2. Забитий м’яч вселив впевненість у гравців «Епіцентру-К», які перехопили ініціативу та розпочали діяти на майданчику першим номером. Відновив паритет Гончарук, який прицільним пострілом в нижній кут із-за меж карного майданчика змусив капітулювати Алексейчука – 2:2. На куражі господарі могли вийти вперед у рахунку, однак рятівником «лідерів» виступив активний Валерій Власович, який у відчайдушному підкаті виніс сферу з лінії порожніх воріт після удару Олянчука.

Найцікавіше відбулося в другому таймі. Гості з перших секунд розпочали контролювати хід подій, і невдовзі змогли змінити рахунок на табло. Це Атаманюк потужним ударом зі штрафного поцілив точнісінько у ліву «шістку» – 2:3. Не встигли гравці «Епіцентру-К» як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Шевчук розкішною передачею вивів на ударну позицію Власовича, і той зусиль партнера не змарнував – 2:4. Підопічні Віктора Власова не опустили руки, і невдовзі скоротив відставання до мінімуму Безвещук, який потужним ударом в лівий нижній кут замкнув скидку Гончарука – 3:4. Господарі діяли здебільшого другим номером, і невдовзі ця тактика принесла результат. Самсонюк відгукнувся на розкішний простріл на дальню стійку у виконанні Гарієвського, і ефектним ударом в падінні переправив сферу у ліву «дев’ятку», відродивши інтригу в цій зустрічі – 4:4. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», і невдовзі масована оборона «Епіцентру-К» дала тріщину. Власович розкішною передачею вивів Атаманюка на побачення із голкіпером, і Віталій холоднокровним ударом не залишив Остяку жодних шансів – 4:5. До завершення поєдинку обидві команди створили вдосталь моментів, аби схилити шальки терезів на власну користь, однак цифри на табло так і залишились незмінними – 5:4 на користь «Спортлідера-3», який закріплюється на третій сходинці турнірної таблиці.

Завтра поєдинком «Арсенал-МАДОК» – «Спортлідер-2» завершиться 7-ий тур змагань. Початок матчу в спорткомплексі УМВС о 18:00. Прийди та стань свідком цікавого завершення сьомого ігрового дня Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу!

А на завершення – фотоогляд сьогоднішніх поєдинків:

Updated: 26.01.2014 — 20:38

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.