Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: впевнена перемога «Спортлідера-2»

У заключному матчі 7-ого туру підопічні Віктора Мглинця не залишили жодних шансів «Арсеналу-МАДОК»

«Арсенал-МАДОК» — «Спортлідер-2» — 3:9 (2:3)

Арбітри: Подворний, В. Папірович

Голи: Сергеєв (4), Антончик (19), Грищук (29) – Хамдамов (5), Жаріков (13, 37), Малишевський (24, 54), Мартинюк (41, 53), Гранатюк (47), Давидний (54)

«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Сергеєв, Грищук, Богдан, Кострицький, Красножон, Антончик, Блазунь

«Спортлідер-2»: Стаднік, Жаріков, Малишевський, Давидний, Ситнік, Романюк, Мартинюк, Нік, Токарчук, Хамдамов, Соколюк, Гранатюк

Попередження: Богдан (37), Кострицький (40), Грищук (44) – Малишевський (33)

Вилучення: Кострицький (41, друге попередження)

Завершував 7-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу поєдинок між «Арсеналом-МАДОК» та «Спортлідером-2».

Перший небезпечний момент в зустрічі створили гості. Давидний розкішною передачею вивів на ударну позицію Малишевського, проте в цьому епізоді «канонірів» від неприємностей врятував каркас воріт, який прийняв на себе гарматний удар Юрія. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Сергеєв відгукнувся на зразкову скидку Кострицького, і прицільним пострілом у протихід голкіперу відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Гості не знітилися, і вже в наступній атаці відновили паритет. Романюк чудово прострілив на дальню стійку, де Хамдамову не склало особливих труднощів з кількох метрів переправити сферу у сітку – 1:1. Забитий м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», які перехопили ініціативу і невдовзі змогли вийти вперед у рахунку. Жаріков відгукнувся на філігранну передачу Мартинюка у центр карного майданчика, і потужним ударом в праву «шістку» не залишив Грабенчуку жодних шансів – 1:2. «Каноніри» діяли здебільшого другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і ця тактика дуже швидко принесла свої плоди. Антончик чудово зіграв на перехопленні, обіграв захисника і прицільним пострілом із-за меж карного майданчика знайшов шпарину поміж ніг голкіпера – 2:2. Підопічні Віктора Мглинця активізувалися, і змогли схилити шальки терезів на власну користь ще до перерви. Давидний чудовим пасом вивів на ударну позицію Малишевського, і Юрію з другої спроби вдалося переграти голкіпера – 2:3.

Другий тайм був не менш цікавим. Відновив паритет Грищук, який невідпорно пробив з середньої дистанції – 3:3. На куражі «каноніри» могли вийти вперед у рахунку, проте Богдану не вдалося в ближньому бою переграти стража воріт «Спортлідера-2». Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Жаріков блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Романюка – 3:4. Майже відразу після пропущеного м’яча номінальні господарі залишилися в меншості. Руслан Кострицький не зміг впоратися зі своїми емоціями, і справедливо побачив перед собою червоне світло. «Лідери», які розпочали діяти в більшості, відразу змогли реалізувати свою чисельну перевагу. Давидний відпасував у центр карного майданчика, де Мартинюк потужним ударом під поперечину закріпив перевагу своєї команди – 3:5. Доводити рахунок до розгромного могли Давидний та Мартинюк, однак в цих епізодах «канонірів» від неприємностей рятував каркас воріт. Підопічні Віктора Мглинця не зупинялися на досягнутому, і вже в наступній атаці відзначився Гранатюк, який ефектним ударом в падінні переправив сферу у дальній кут після чудового прострілу у виконанні Мартинюка – 3:6. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це активний Мартинюк прицільним ударом в лівий верхній кут замкнув зразкову скидку Давидного – 3:7. «Лідери» продовжували контролювати хід подій на майданчику, і на останній хвилині зусиллями Малишевського та Давидного довели рахунок до розгромного – 9:3 на користь «Спортлідера-2», який завдяки цій перемозі піднімається на третю сходинку у турнірній таблиці.

А на завершення — фотоогляд поєдинку:

Updated: 28.01.2014 — 10:32

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.