Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: «Агрон-Королівський смак» стає першим учасником плей-офф!

Стартові поєдинки 8-ого туру ознаменувалися впевненими перемогами фаворитів та високою результативністю

Сьогодні трьома поєдинками стартував 8-ий тур Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Усі матчі видалися неймовірно видовищними та напрочуд результативними, що неабияк потішило багаточисленних вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Вентс» – «Арсенал-МАДОК» – 9:2 (0:0)

Арбітри: В. Папірович, Бондарь

Голи: Святий (28, 29, 47), Тафратов (41), Бондар (42), Дикий (47, 54), Діброва (51), Побережник (54) – Сергеєв (36), Блазунь (53)

«Вентс»: Матусов, Бондар, Діброва, І. Монастирський, Ілюшин, Дикий, Побережник, Святий, Тафратов

«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Шлапак, Красножон, Сергеєв, Богдан, Антончик, Блазунь

Основні події в цьому матчі відбулися у його другій половині. Відкрив рахунок у цій зустрічі Святий, який відгукнувся на націлену передачу у виконанні Дикого, і прицільним ударом в ліву «дев’ятку» не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Не встигли «каноніри» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це невтомний Святий чудово зіграв на перехопленні і невідпорним пострілом змусив капітулювати Грабенчука. Гості не опустили руки, і вже в наступній атаці зусиллями Сергеєва змогли скоротити розрив до мінімуму – 2:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій номінальних господарів, і вже через декілька хвилин перевагу «Вентса» влучним ударом закріпив Тафратов – 3:1. Підопічні Миколи Сохорука продовжували володіти ініціативою, при першій-ліпшій нагоді не забуваючи бити по воротах «канонірів». Довів рахунок до розгромного Бондар – 4:1. Господарі не зупинялися на досягнутому. Гол-шедевр записав на свій рахунок Дикий, який потужним ударом зльоту із-за меж карного майданчика поцілив точнісінько у ліву «дев’ятку» – 5:1. Закріпив і до того вагому перевагу «Вентса» активний Святий, більярдним ударом знайшовши шпарину поміж ніг Грабенчука – 6:1. Команди розпочали діяти з п’ятим польовим гравцем, і впрдовж наступної хвилини забитими м’ячами обмінялися Діброва та Блазунь – 7:2. Кінцівка матчу проходила за явної переваги господарів. Спочатку рахунок до непристойного ефектним пострілом у верхній кут довів Дикий, а масну крапку в поєдинку поставив Побережник, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Монастирського – впевнена перемога «Вентса» з рахунком 9:2, яка суттєво покращує шанси підопічних Миколи Сохорука на вихід до наступної стадії турніру.

«Ротор» – «Динамо-УМВС» – 4:7 (1:3)

Арбітри: А. Папірович, Божко

Голи: Ращик (8, 49), Шпаков (29), Костишин (54) – Колесников (14, 24, 45), Наскальний (19), Лахмай (41), Подлюк (48), Сторожук (51)

«Ротор»: Лановий, Паляниця, Шпаков, Ращик, Горбієвський, Крутяков, Гайдашевський, Левченко, Черняк, Костишин, Олексійчук, Ірклієнко

«Динамо-УМВС»: Ковальчук, Трочинський, Бабій, Колесников, Наскальний, Лахмай, Подлюк, Розгон, Сторожук, Патоїшин, Зозуля

Попередження: Левченко (25) – Сторожук (5), Подлюк (18)

Вилучення: Горбієвський (18, удар суперника рукою в обличчя після зупинки гри)

Вже перша осмислена атака у матчі завершилася взяттям воріт. Левченко чудово відпасував на Ращика, і Віталій прицільним ударом в лівий верхній кут змусив капітулювати Ковальчука – 1:0. Гості не знітилися, і вже в наступній атаці Розгон повинен був зрівнювати цифри на табло, однак «роторців» від неприємностей в цьому епізоді врятував каркас воріт. «Динамівці» не зупинялися на досягнутому, і вже через декілька хвилин паритет відновив Колесников, який більярдним пострілом поміж ніг голкіпера замкнув скидку Сторожука – 1:1. Пристрасті на майданчику загострювались, і всередині тайму господарів в меншості залишив Горбієвський, який не зміг стримати свої емоції і закономірно побачив перед собою червоне світло. Гості таким «подарунком» скористалися вмить: Подлюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Наскального, і той зусиль партнера не змарнував – 1:2. Не встигли підопічні Володимира Вариводського як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Колесников в стіночку обігрався із Сторожуком і потужним ударом в ліву «шістку» не залишив голкіперу жодних шансів – 1:3.

Другий тайм був не менш цікавим. Розрив до мінімуму скоротив Шпаков, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Ращика – 2:3. Гості не знітилися, і в наступній атаці своє вагоме бомбардирське слово сказав Лахмай, який ефетно пробив за комірець голкіперу із-за меж карного майданчика – 2:4. Закріпив перевагу «динамівців» невтомний Колесников, який невідпорним ударом в ліву «дев’ятку» замкнув чудову передачу Бабія від кутового прапорця – 2:5. Впродовж наступної хвилини забитими м’ячами обмінялися Подлюк та Ращик – 3:6. Гості знову додали у швидкості, і фактично усі питання про переможця зняв Сторожук, який невідпорно пробив з гострого кута після скидки від Колесникова – 3:7. «Роторці» активізувалися в останні хвилини, однак змогли зусиллями Костишина лише підсолодити гіркоту поразки – впевнена перемога «Динамо-УМВС» з рахунком 7:4.

«Руссич» – «Агрон-Королівський смак» – 1:8 (0:4)

Арбітри: Божко, А. Папірович

Голи: Гладкий (53) – Цінчик (9), Паламар (15, 18, 19), Юрчак (30), Беркита (41, 45, 54)

«Руссич»: Чорнобай, Полторацький, Грицик, Денькович, Зубик, Тарасов, Заяць, Муляр, Гладкий

«Агрон-Королівський смак»: Бритковський, Протаковський, Паперовський, Беркита, Мещишин, Карпа, Данилюк, Цінчик, Юрчак, Паламар

Попередження: Грицик (10), Гладкий (11)

Центральний матч туру між «Руссичем» та «Агроном-Королівським смаком» так і не виправдав надій вболівальників на цікаве футзальне дійство. Виною тому впевнена гра тернопільської команди, яка не залишила жодних шансів своєму опоненту.

Перший небезпечний момент створили господарі. Відривати рахунок міг Муляр, який блискучим ударом з-за меж карного майданчику цілив у ліву «шістку», однак в цьому епізоді тернополян врятував Карпа, який в останній момент вибив сферу з лінії воріт. Відповідь гостей не забарилася. Мещишин чудово пробив зі штрафного у дальній кут, однак на шляху м’яча стала стійка воріт. Гості не зупинилися на досягнутому, і вже в наступній атаці змогли відкрити у рахунок. Цінчик відгукнувся на чудову передачу Юрчака, і потужним ударом з розвороту під поперечину змусив капітулювати голкіпера – 0:1. Не встигли кам’янчани як слід оговтатися після пропущеного м’яча, як вже були знову змушені розпочинати з центру майданчика. Подвоїв перевагу своєї команди Паламар, який красивим ударом в падінні замкнув чудову скидку від Паперовського – 0:2. «Двадцятка» тернополян був особливо активним, і ще двома влучними ударами до свистка на перерву довів рахунок до розгромного – 0:4.

В другій половині ігровий малюнок не змінився. «Агрон-Королівський смак» домінував на майданчику, просто розриваючи свого опонента. Рахунок до непристойного довів Юрчак, який ефектним перекатом поклав на паркет Чорнобая і без особливих проблем закотив сферу у сітку порожніх воріт – 0:5. В наступній атаці лік своїм забитим м’ячам у цій грі відкрив Беркита, потужним ударом в ліву «шістку» замкнувши скидку Паперовського – 0:6. Господарі розпочали відверто нервувати, не встигаючи за стрімкими проходами тернопільської команди, і перевищили ліміт допустимих фолів. «Дабл-пенальті» взявся виконувати Беркита, і холоднокровним пострілом в праву «дев’ятку» не залишив Чорнобаю жодних шансів – 0:7. Кам’янчани активізувалися, і під завісу матчу зусиллями Гладкого змогли забити гол престижу, однак останнє слово все одно залишилося за гостями: Беркита влучним ударом вразив незахищені ворота і встановив підсумкові цифри на табло – впевнена перемога «Агрону-Королівського смаку» із рахунком 8:1, який стає першим учасником плей-офф наших змагань.

А на завершення – фотоогляд стартових поєдинків 8-ого туру:

Updated: 01.02.2014 — 22:45

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.