Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Порція досвіду для «Спортлідера-2»

У фінальній серії флагман хмельницького футзалу не залишив шансів «Динамо-УМВС»

«Спортлідер+» – «Динамо-УМВС» – 3:0 (1:0)

Арбітри: Кузнєцов Микола, Подворний Сергій

Голи: Монастирський Віталій (7), Коробка Максим (48), Мартинюк Дмитро (50)

«Спортлідер+»: 1. Алексейчук Сергій, 2. Шевчук Роман, 3. Святий Дмитро, 13. Мартинюк Дмитро, 10. Дикий Олександр, 7. Монастирський Віталій, 8. Глас Артем, 6. Коробка Максим, 5. Заворотний Ярослав, 14. Монастирський Ігор, 16. Атаманюк Віталій, 12. Михайленко Дмитро

Головний тренер: Іван Стасюк

«Динамо-УМВС»: 1. Ковальчук В’ячеслав, 12. Трочинський Олександр, 5. Глушок Ігор, 3. Бабак Сергій, 8. Сохорук Микола, 7. Колесников Олексій, 6. Подлюк Андрій, 10. Бабій Ігор, 9. Наскальний Анатолій, 4. Лахмай Геннадій, 2. Розгон Сергій

Головний тренер: Микола Сохорук

Попередження: Наскальний Анатолій (31), Глушок Ігор (36), Бабак Сергій (49)

Вилучення: Глушок Ігор (49, повторне попередження), Розгон Сергій (50)

Ось і черговий чемпіонат міста з футзалу став надбанням історії. У вирішальній серії до двох перемог за чемпіонську корону флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», зійшовся із «Динамо-УМВС». Вчора підопічні Івана Стасюка перемогли «динамівців» з рахунком 4:1, і сьогоднішній матч повинен був розставити усе по своїх місцях: або «лідери» стають чемпіонами міста, або доля чемпіонського звання визначиться у третій грі у випадку перемоги «Динамо-УМВС».

Активніше розпочали гру господарі, які і створили перший небезпечний момент в матчі. Це Дмитро Михайленко блискуче пройшов правим флангом і зряче пробивав у правий верхній кут воріт, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв страж воріт «динамівців», врятувавши свою команду від пропущеного голу. Хорошу нагоду відзначитись мав Коробка, який ударом в лівий нижній кут замикав виважену передачу від Заворотного, але знову надійно у рамці воріт зіграв Трочинський. В наступній атаці вже «Динамо-УМВС» могло відкривати рахунок у цій зустрічі. Ігор Глушок блискучим пасом вивів віч-на-віч із голкіпером Сохорука, проте холоднокровно зіграв Алексейчук, парирувавши сферу з правої «шістки» після підступного удару «вісімки» гостей. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Віталій Монастирський в блискучому стилі накрутив на правому фланзі захисника «динамівців», і пробив у лівий нижній кут без шансів для голкіпера – 1:0. Відновити статус-кво відразу міг Подлюк, але голкіпер ФК «Спортлідер+» ціною надзусиль парирував потужний удар зльоту у виконанні Андрія. «Лідери» відразу провели блискучу контраатаку, і відразу могли подвоїти перевагу у рахунку. Розкішну передачу від Атаманюка націленим ударом замикав Максим Коробка, однак страж воріт «Динамо-УМВС» виконав неймовірний сейв, витягнувши фактично «мертвий» м’яч після удару «шістки» господарів, але першим на добиванні був Атаманюк, однак його удар з гострого кута прийняла на себе ліва стійка воріт. Після цього «динамівці» активізувались, і створили декілька небезпечних нагод для того, щоб зрівняти рахунок. Небезпечно пробивав у лівий нижній кут Сохорук, але рятівником господарів став Артем Глас, який в підкаті вибив сферу з лінії порожніх воріт. Чудову передачу від Бабака прицільним ударом в праву «дев’ятку» замикав Колесников, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Алексейчук, який виконав неймовірний сейв і врятував свою команду від неприємностей. Перед перервою небезпечно бив у правий нижній кут воріт Атаманюк, однак рятівником «динамівців» виступив їхній голкіпер.

Другий тайм видався ще більш напруженим. Двічі в дебюті другої половини матчу небезпечно пробивав Мартинюк, проте у обидвох випадках на висоті був Ковальчук. Гра проходила у в’язкій боротьбі, і «динамівці» вирішили піти ва-банк, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця, що ледь не дало свої результати. Чудово пробивав у ліву «шістку» воріт Бабак, однак його постріл прийняла на себе стійка воріт. Красивим ударом цілив у верхній кут Ігор Глушок, проте його удар прийшовся у хрестовину. Основні події відбулись на останніх хвилинах матчу. На 48-ій хвилині Максим Коробка блискуче втік від захисника і пробив у проти хід голкіперу, не залишивши жодних шансів Ковальчуку – 2:0. Збільшити перевагу «лідерів» міг Олександр Дикий, але нападник господарів не зміг реалізувати дабл-пенальті. Удар «десятки» «Спортлідера+» в ефектному стрибку з лівого нижнього кута парирував страж воріт «динамівців». На останній хвилині підопічні Івана Стасюка збили ще раз, поховавши усі надії «Динамо-УМВС» на успіх. Після розіграшу вільного удару Глас відпасував на дальню стійку, де Мартинюк вдотик пробив у правий нижній кут – 3:0.

Фінальний свисток зафіксував перемогу «Спортлідера+», що дозволило флагману хмельницького футзалу здобути почесне звання чемпіона міста! Приємно те, що два гравці «лідерів» стали переможцями в індивідуальних номінаціях турніру – капітан команди, Роман Шевчук, став тріумфатором у номінації «Кращий універсальний гравець», а голкіпера, Сергій Алексейчука, визнано кращим гравцем змагань!

Бажаємо команді не зупинятись на досягнутому і чекаємо на наступні звершення на спортивній ниві!

А на завершення – фотоогляд останнього матчу сезону та церемонії нагородження:

Updated: 01.02.2014 — 20:53

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.