Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Енергія» – «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця у виїзному поєдинку відібрати очки у одного із законодавців мод в українському футзалі?

Ось і дочекалася спортивна громадськість поновлення після місячної паузи, пов’язаної із участю національної збірної України  у фінальній стадії чемпіонату Європи з футзалу, баталій у найсильнішому вітчизняному футзальному дивізіоні – Екстра-лізі. Вже цієї суботи, 15-ого лютого, в трьох містах відбудуться поєдинки 18-ого туру, які обіцяють бути напрочуд цікавими та видовищними.

Волею календаря на флагмана хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», очікує вояж до Львова, де підопічним Віктора Мглинця доведеться помірятися силами із діючим бронзовим призером змагань, грізвною місцевою «Енергією».

До гри обидва колективи підходять у бойовому настрої, проте яких ігрових кондицій очікувати від них після значної паузи залишається великою загадкою, адже останні офіційні поєдинки суперників датовані ще 19-им січня. Тоді «Спортлідер+» як і «Енергія» проводили ігри 1/8 фіналу Кубку України. «Енергетики» свій поєдинок проводили у Києві, де протистояли першоліговому «Епіцентру-К». За прогнозами експертів двобій двох півфіналістів останнього розіграшу обіцяв бути одним з найцікавіших на цій стадії, однак сама зустріч очікувань значної армії вболівальників не виправдала. Виною тому перш за все більш ніж переконлива гра «енергетиків», які не залишили своєму візаві на паркеті жодних шансів, про що красномовно говорять підсумкові цифри на табло – 6:1 на користь клубу з міста Лева. Найбільш помітними на майданчику в цій грі були Денис Овсянніков та Тарас Кузь, які записали у свій актив хет-трик та дубль відповідно. Впевнена гра Дениса Овсяннікова не лише в цій грі, а у нинішньому сезоні загалом не залишилася поза увагою інших клубів, і в останній день трансферного вікна було офіційно оголошено про перехід одного із ключових виконавців львів’ян та національної збірної України у стан діючого лідера Екстра-ліги, «Єнакієвця». Про підсумки даного трансферу говорити ще доволі рано, однак очевидно, що без Овсяннікова «Енергія» точно сильнішою не стане, проте навіть і без Дениса колектив з міста Лева залишається одним із законодавців мод у вітчизняному футзалі.

Флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» кубковий жереб підкинув доволі серйозне випробування – виїзний поєдинок проти діючого лідера Екстра-ліги, «Єнакієвця». Подоляни розпочали гру досить активно, і зусиллями Калукова відкрили рахунок – 1:0. Не встиг більш зірковий опонент прийти в себе, як вже був знову змушений розпочинати з центру майданчика. Подвоїв перевагу «лідерів» Чуднов, який ефектним ударом в падінні замкнув розкішний простріл Михайленка на дальню стійку – 2:0. Підопічні Олега Солодовника додали у швидкості, і невдовзі завдяки влучному пострілу Зам’ятіна скоротили розрив у рахунку – 2:1. Віддамо належне хмельничанам, які не знітилися після пропущеного м’яча, і доволі швидко Рибак прицільним пострілом у дальній кут після скидки Калукова закріпив перевагу «Спортлідера+» – 3:1. Впродовж наступної хвилини результативними ударами обмінялися Фетько та Хурсов – 4:2. Коуч «Єнакієвця» не полишав надій врятувати долю поєдинку, розпочавши діяти з п’ятим польовим гравцем. Відзначимо, що ця тактика жодних дивідендів діючому лідеру Екстра-ліги не принесла, максимум чого зміг досягти «Єнакієвець» – це підсолодити гіркоту поразки зусиллями Свиридова. У підсумку – важка перемога подолян з рахунком 4:3, яку аж ніяк не назвеш сенсаційною з погляду на гру, яку в цьому матчі продемонстрували підопічні Віктора Мглинця, і віримо, що у Львові «лідерам» вдасться продовжити свою вдалу серію.

З погляду на турнірну таблицю, фаворитом протистояння виступає «Енергія», яка до того ж матиме вагому перевагу у вигляді домашнього майданчика, проте впевнений, що звітна гра точно не стане легкою прогулянкою для львівського клубу, і віримо, що подолянам вдасться реваншуватися за розгромну поразку від львів’ян у матчі першого кола.

Однак всі крапки над «і» розставить сама гра, яка розпочнеться в суботу о 13:00. За перебігом подій на майданчику Ви зможете спостерігати у режимі онлайн на нашому сайті.

Статистика протистоянь:

24.11.2012. «Енергія» – «Спортлідер+» – 5:3 (2:2)

Голи: Макаєв–2, Пічкуров, Павленко, Рогачов – Цой, Фетько, Коробка

20.01.2013. «Спортлідер+» – «Енергія» – 0:2 (0:1)

Голи: Коваль–2

28.02.2013. «Енергія» – «Спортлідер+» – 6:4 (0:3)

Голи: Павленко–2, Овсянніков–2, Пічкуров, Чепорнюк – Івонко, Цой, Іванов, Фетько

20.04.2013. «Спортлідер+» – «Енергія» – 4:4 (3:2)

Голи: Сондак–2, Коробка, Іванов – Павленко–2, Якунін, Макаєв

12.10.2013. «Енергія» – «Спортлідер+» – 9:2 (4:0)

Голи: Легчанов–2, О. Бондар–2, Рогачов, Овсянніков, Мих. Грицина, Коваль, Павленко – Коробка, Калуков

28.11.2013. «Спортлідер+» – «Енергія» – 1:2 (0:1)

Голи: Калуков – Рогачов, О. Бондар

Updated: 13.02.2014 — 19:34

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.