Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: прев’ю 10-ого туру

Поєдинки 10-ого туру обіцяють стати вирішальними у визначенні вакантних путівок у стадію плей-офф

«Вентс» – «Динамо-УМВС»

15 лютого. 12.00. СК УМВС

Відкриватиме 10-ий тур доволі цікавий поєдинок, в якому зустрінуться «Вентс» та «Динамо-УМВС». Обидві команди наразі здобули по 12 очок, і цілком справедливо розділяють п’ятий шабель турнірної таблиці, знаходячись від путівки у плей-офф на відстані витягнутої руки. Перемога буде важливою для обох суперників, адже фактично на 99% гарантує вихід у наступний етап, отож очевидно, що інтрига в цій зустрічі житиме фактично до фінальної сирени. З погляду на останні турнірні результати фаворитом виступають «динамівці», які в попередньому турі піднесли міні-сенсацію, поклавши на лопатки маститий «Спортлідер-2», але списувати з рахунків «Вентс», який славиться своєю видовищною комбінаційною грою, ой як не варто.

«Конфермат» – «Арсенал-МАДОК»

15 лютого. 13.15. СК УМВС

Продовжить програму десятого ігрового дня двобій між командами, які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, «Конферматом» та «Арсеналом-МАДОК». Господарі, які одноосібно перебувають на вершині табелі про ранги, виступають тут у ролі беззаперечного фаворита, проте впевнений, що звітний поєдинок «конферматівцям» точно не подарує легкого життя. «Каноніри», які після вдалого старту не знають смаку перемог вже у шести матчах поспіль, стовідсотково зроблять усе можливе, аби здобути такі потрібні три очки та зберегти хоча б теоретичні шанси на вихід у наступний етап. Єдине, що може завадити «Арсеналу-МАДОК» здійснити свої амбіційні наміри – це досить коротка лава запасних, тим паче що гру пропускатиме через дискваліфікацію один з ключових гравців клубу, Руслан Кострицький.

«Руссич» – «Ротор»

15 лютого. 16.45. СК УМВС

Завершуватиме ігрову суботу ще один досить цікавий поєдинок, в якому силами поміряються «Руссич» та «Ротор». Кам’янчани, яким після хорошого старту було роздано вдосталь авансів, наразі дещо пригальмували, чому є підтвердженням трьохматчева програшна серія, і очевидно, що в цій грі робитимуть усе можливе, аби здобути такі потрібні три очки, які фактично відкриють зелене світло на дорозі у плей-офф змагань. Проте недооцінювати «роторців» теж не варто, про що красномовно сівдчить остання гра цього клубу. Нагадаємо, тоді підопічним Володимира Вариводського вдалося відібрати залікові бали у одного із лідерів змагань, «Агрону-Королівського смаку» (5:5 – прим. автора), отож стовідсотково зрозуміло, що і у звітному двобої «Ротор» гратиме виключно на перемогу, яка суттєво покращить шанси команди на вихід у наступну стадію турніру. Не додає вістів номінальним господарям відсутність двох ключових виконавців, Дмитра Сендзюка та Олександра Зайця, які будуть пропускати гру через дискваліфікацію. Визначити фаворита тут мабуть не візьметься ніхто, адже обидва колективи сповідують схожий ігровий стиль та мають досить пристойний підбір виконавців, тож скоріше за все, що визначальною стане яскрава індивідуальна майстерність окремих гравців.

«Спортлідер-2» – «Агрон-Королівський смак»

16 лютого. 13.15. СК УМВС

Без перебільшення, центральний матч усього десятого ігрового дня, який обіцяє стати неймовірно цікавим для вболівальників. У попередньому турі суперники синхронно зазнали очкових втрат, отож очевидним є те, що у звітному протистоянні робитимуть усе можливе, аби покращити турнірне становище. Обидва колективи сповідують різні ігрові стилі – «Спортлідер-2» здебільшого демонструє іскрометний видовищний футзал, коли в той час «Агрон-Королівський смак» робить ставку на прагматичну гру із разючими контратаками, отож можна констатувати, що цей поєдинок стане так званою «битвою тактик». Виділити фаворита в цій парі доволі важко, і скоріш за все, долю переможця в звітному протистоянні визначить блискуча виконавська майстерність окремих гравців.

«Епіцентр-К» – «Ковчег»

16 лютого. 14.30. СК УМВС

В ще одному поєдинку «Епіцентр-К» зіграє проти відвертого аутсайдера в обличчі «Ковчега». З погляду на турнірну таблицю фаворитизм номінальних господарів не викликає ніяких сумнівів, проте недооцінювати свого візаві на майданчику підопічним Віктора Власова ой як не варто. В цьому сезоні «Епіцентр-К» демонструє вкрай нестабільну гру, чергуючи яскраві перемоги з блідими поразками, а по-друге, як відомо, поранений звір вдвічі небезпечніший. Так, «Ковчег» вже хоч і втратив навіть теоретичні шанси на вихід у наступний раунд, впевнений, що Леонов і компанія на паркеті просто відбувати номер не будуть, а зроблять усе можливе, аби святкувати дебютну вікторію в сезоні.

«Спортлідер-3» – «Тетра»

16 лютого. 15.45. СК УМВС

Завершуватиме тур ще одне доволі цікаве протистояння, в якому «Спортлідер-3» зіграє із «Тетрою». Підопічні Юрія Черенкова в минулому турі здобули важливу перемогу над «Вентсом», і очевидно, що в звітному турі робитимуть усе можливе, аби продовжити свою вдалу серію, та продовжити боротьбу за заповітну путівку в наступний етап. Але зробити це «Тетрі» буде не так вже і просто. Підопічні Артема Гласа зараз перебувають на ходу, що довели у минулому турі, в ефектному стилі обігравши маститий «Арсенал-МАДОК». «Спортлідер-3» виступає беззаперечним фаворитом звітного протистояння, проте, впевнений, номінальні гості зроблять усе можливе, аби відібрати у одного із лідерів турніру залікові бали та зберегти шанси на вихід у плей-офф змагань.

Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футзального дійства!

Updated: 14.02.2014 — 11:18

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.