Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Івана Гончара: впевнені перемоги фаворитів

Поєдинки передостаннього туру групового етапу несподіванок не принесли

Підходить до свого логічного завершення груповий етап шкільного турніру «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Сьогодні були зіграні поєдинки 6-ого туру, які визначили імена більшості учасників вирішальної стадії змагань. Розпочнемо наш огляд з старшої вікової групи, де змагаються діти 1997-1998 років народження.

В підгрупі «А» рівних немає НВК №10, яка сьогодні здолала НВК №4 із рахунком 7:5, і за тур до завершення групових змагань забронюла за собою підсумкову першу сходинку у турнірній таблиці та омріяну перепустку у фінальний раунд. Також вийша у наступний етап вийшла і СЗОШ №1, яка змогла у драматичному поєдинку здолати опір НВК №7 – 6:5. Впевнену перемогу святкувала СЗОШ №15, яка не залишила жодних шансів ЗОШ №22 – 10:3, і на відстань витягнутої руки наблизила себе до перехідного турніру, в якому будуть розігруватися останні путівки у фінальну стадію змагань. Підгрупа «В». В центральній грі туру, в якій зустрічалися ЗОШ №27 та ТБЛ, господарям вдалося здобути мінімальну перемогу з рахунком 3:2, та достроково здобути перепустку у наступний раунд турніру. Команда ТБЛ також має шанс вийти у фінальну стадію, однак для цього потрібно добре виступити у перехідному турнірі, в якому будуть мірятися силами колективи, що посіли треті місця у своїх підгрупах. У підгрупі «С» із стовідсотковим показником продовжує виступати НВО №9, яка сьогодні декласувала Гімназію №1 з рахунком 13:6, і за тур до завершення групових змагань стала недосяжною для конкурентів. В інших матчах технічні перемоги святкували НВК №12 та ЗОШ №14, які так і не дочекалися на майданчику своїх опонентів в обличчі СЗОШ №12 та ЗОШ №21 відповідно.

Не менш цікаво було і у молодшій віковій групі. У підгрупі «В» ЗОШ №18 здобула вольову перемогу над НВК №6 з рахунком 6:5, і фактично забезпечила собі участь у перехідному турнірі, в ході якого визначатимуться володарі останніх перепусток у фінальний етап змагань. У підгрупі «С» на першій сходинці закріпилася ЗОШ №14, яка переконливо переграла СЗОШ №8 – 10:4. Не відстає від лідера і НВО №9, яка в неймовірно драматичній зустрічі змогла дотиснути НВК №2 – 6:5. Саме ЗОШ №14 та НВО №9 без втрат завершили груповий етап, і з однаковим очковим доробком ділять пальму лідерства, а оскільки очна зустріч між цими командами переможця не визначила (бойова нічия з рахунком 7:7 – прим. автора), переможця у цій грі визначить додатковий матч між цими колективами. Третю сходинку тут посіла СЗОШ №7, яка без бою здолала СЗОШ №12, і продовжить свою боротьбу за путівку у фінальній стадії у турнірі третіх місць.

Турнірну таблицю після шостого туру Ви можете переглянути тут.

Наступні поєдинки відбудуться у п’ятницю, 14-ого березня.  Детальну та оперативну інформацію про хід турніру і результати зіграних поєдинків Ви зможете дізнаватися лише на нашому сайті.

Updated: 12.03.2014 — 20:05

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.