Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: прев’ю вирішальних поєдинків турніру

Заключні поєдинки змагань обіцяють бути неймовірно видовищними та напруженими

«Епіцентр-К» – «Динамо-УМВС»

21 березня. 19.30. СК УМВС

2-ий тур Кубку Надії відкриватиме цікаве протистояння між «Епіцентром-К» та «Динамо-УМВС». Обидва колективи з кращої сторони проявили себе у чвертьфінальних серіях плей-офф, і хоч не змогли пройти далі, однак своєю грою заслужили чимало схвальних відгуків. Виділити фаворита в цій парі доволі важко, адже обидва колективи мають у свому складі вдосталь хороших гравців, а також демонструють схожий стиль гри. Очевидно лише одне – протистояння стане неймовірно цікавим для вболівальників, а вирішальною у плані визначення переможця тут скоріш за все стане яскрава виконавська майстерність окремих виконавців.

«Вентс» – «Епіцентр-К»

22 березня. 15.15. СК УМВС

Завершуватише розіграш Кубку Надії цікавий поєдинок за участю «Вентса» та «Епіцентру-К». Фаворитом в цій парі виступають господарі, які схоже вже оговталися від болючого ляпасу від «Конфермату» у чвертьфіналі плей-офф, підтвердженням чому є яскрава перемога команди над «Динамо-УМВС» у стартовому матчі Кубку Надії. Однак недооцінювати свого суперника підопічним Юрія Болістовського ой як не варто – «Епіцентр-К» хоч і в цьому сезоні вражає своєю нестабільністю, однак в іграх з середняками очки набирає справно. Підтвердженням цьому є матч між цими суперниками у першій частині сезону, коли підопічним Віктора Власова вдалося здобути переконливу перемогу над «вентсівцями» із рахунком 9:4. Інтриги додає той факт, що за певних розкладів цей матч може стати вирішальним у визначенні володаря трофея, отож сумувати вболівальникам однозначно не доведеться. Чиї ж амбіції виявляться вищими визначить сама ж гра.

«Агрон-Королівський смак» – «Спортлідер-2»

22 березня, 16.30; 23 березня, 13.00

Неймовірно видовищними обіцяють видатись матчі між «Агроном-Королівським смаком» та «Спортлідером-2», які очних двобоях визначатимуть долю бронзових нагород турніру. Обидва колективи на протязі сезону демонстрували неймовірно видовищну та змістовну гру, а своїми діями на майданчику не раз підверджували, що по праву вважаються одними із найголовніших претендентів на омріяні медалі турніру. Перевагу у фізичних кондиціях віддамо «лідерам», які півфіналі провели  на один матч менше за тернополян. На користь «Спортлідера-2» також і говорить те, що в колективі виступає велика кількість молодих, проте не по роках досвідчених виконавців, свіжість та просто більша фізична витривалість яких може датися взнаки у ключових моментах протистоянь. Проте також не варто і забувати і той факт, що команда із Тернополя вже стала традиційно незручним суперником для «лідерів», що і довела в першій частині сезону, переконливо перегравши свого опонента із рахунком 3:1. Обидві колективи демонструють доволі стабільну і рівну гру, і логічно, що фаворита тут визначити не візьметься ніхто. Очевидно лише одне – матчі цими командами будуть неймовірно видовищними та напруженими, і без перебільшення стануть справжнім святом для багаточисленної армії вболівальників.

«Конфермат» – «Спортлідер-3»

22 березня, 17.45; 23 березня, 14.15

У фінальній серії визначатимуть ім’я володаря чемпіонської корони і заповітної путівки у всеукраїнський фінал АФЛУ найсильніші колективи за підсумками першої частини сезону – «Конфермат» та «Спортлідер-3». «Конферматівці» фактично на одному подиху пройшли весь сезон, зустрівши серйозний опір лише від «Спортлідера-2» у півфіналі змагань, і тепер у протистояннях проти «Спортлідера-3» прагнутимуть здобути омріяні золоті медалі. Але зробити це підопічним Володимира Лазарчука буде ой як не просто. Підопічні Артема Гласа зараз перебувають на ходу, про що красномовно свідчать останні турнірні результати команди. Тим паче, що «лідери» знають рецепт успіху проти «Конфермату», завдавши своєму опоненту по фіналу змагань єдиної поразки в сезоні у матчі першої частини турніру (5:2 – прим. автора), і тепер зроблять усе можливе, аби продовжити свою вдалу серію ігор проти свого маститого суперника, і здобути почесне звання чемпіона змагань. Матчі обіцяють бути неймовірно цікавими з тактичної точки зору. «Конфермат» здебільшого робить ставку на високу індивідуальну майстерність своїх гравців, в той час як «Спортлідер-3» славиться своєю відточеною до дрібниць командною грою. Обидва колективи сповідують видовищний ігровий стиль з великою кількістю забитих м’ячів, отож впевнено можна стверджувати, що ці матчі стануть неймовірно цікавими для вболівальників. Визначити фаворита в боротьбі за «золото» не візьметься мабуть ніхто, адже шанси суперників на здобуття золотих нагород є рівними, отож визначальним стане скоріш за все високий рівень виконавської майстерності окремих виконавців.

Прийди та стань свідком цікавої розв’язки дебютного розіграшу Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з футзалу!

Updated: 21.03.2014 — 10:57

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.