Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Івана Гончара: визначились фіналісти турніру у старшій віковій групі

А вже сьогодні стануть відомими імена усіх переможців та призерів другого за ліком шкільного турніру з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара»

Входить у заключну стадію шкільний турнір з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара» Протягом другого дня фінальної частини змагань були зіграні вирішальні матчі у старшій віковій групі, які, забігаючи наперед, видалися неймовірно видовищними та результативними. Про все це далі у нашому огляді.

Першими на майданчик спорткомплексу УМВС вийшли ЗОШ №14 та НВК №10. Першими у рахунку повели господарі. Відзначився Зощук, який невідпорно пробив з гострого кута – 1:0. НВК №10 не опустила руки, і досить швидко паритет відновив Орошкевич – 1:1. Не встигли господарі як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Блазунь ефектно обіграв захисника, і невідпорно пробив з розвороту у ліву «дев’ятку» — 1:2. Цей гол став переломним, адже далі на паркеті була фактично одна команда – НВК №10. Номінальні гості до завершення зустрічі ще шість разів розписалися у воротах суперника, і здобули переконливу підсумкову перемогу з рахунком 8:1, а з нею – путівку у півфінал.

Цікавим видався двобій між НВО №9 і ТБЛ. Гості здобули підсумкову перемогу з рахунком 6:4, однак через участь в грі підставного гравця вона справедливо перетворилася на технічну поразку – НВО №9 крокує у півфінал.

Продовжував програму ігрового дня двобій між Ліцеєм №17 та ЗОШ №13. Якщо у першій половині на майданчику панувала більш-менш рівна гра, то у другому таймі клас господарів дався взнаки – 8:3. Найбільш помітними на майданчику були Якубовський, Шутяк та Шкодяк, які у підсумку оформили дублі.

Завершував чвертьфінальну стадію поєдинок між СЗОШ №1 та ЗОШ №27. Гості ігровий весь час заслужено вели у рахунку, проте під завісу матчу СЗОШ №1 завдяки чотирьом влучним ударам Олексія Шпака вдалося повернути інтригу в зустрічі. Останні хвилини були неймовірно напруженими, однак своє вагоме бомбардирське слово сказав Денис Душкін, який двічі забив на останніх секундах матчу, і приніс своїй команді таку потрібну перемогу – 9:6, і ЗОШ №27 стає останнім півфіналістом турніру.

Неймовірно напруженими видалися півфінальні матчі змагань. Першими на майданчик вийшли команди НВК №10 і НВО №9. Активніше гру почали господарі, які невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Рахунок у грі невідпорним ударом в лівий верхній кут відкрив Ягодзінський – 1:0. Віддамо належне номінальним гостям, які не опустили руки, і зусиллями Лемещука та Соколюка змогли схилити шальки терезів на свою користь – 1:2. НВК №10 додала у русі, і Соколюку і компанії доводилось лише ціною фолу зривати стрімкі проходи суперника. Як наслідок, НВО №9 перевищила допустимий ліміт фолів, і справедливо отримала десятиметровий удар у свої ворота. «Вирок» взявся виконувати Блазунь, і холоднокровним пострілом під поперечину відновив паритет – 2:2. Найцікавіше відбулося у другій половині зустрічі. Вивів свою команду вперед у рахунку невтомний Соколюк, який блискуче пробив з середньої дистанції – 2:3. Відповідь НВК №10 не змусила на себе довго очікувати. Відзначився Ягодзінський – 3:3. Останні хвилини поєдинку пройшли у напруженій боротьбі, і вирішальною стала блискуча виконавська майстерність Михайла Орошкевича, який протягом кількох хвилин оформив дубль, і приніс своїй команді вольову перемогу – 5:3 на користь НВК №10, яка стає першим фіналістом. У іншому півфіналі силами мірялися Ліцей №17 та ЗОШ №27. Рахунок у грі точним ударом із-за меж карного майданчика відкрив Душкін – 0:1. Пропущений м’яч не дуже засмутив номінальних господарів, які додали у швидкості, і ще до перерви тричі розписалися у воротах суперника – 3:1. Інтригу в грі відродив Грушкевич, який блискуче пробив з гострого кута – 3:2. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Відзначився Шкодяк, який потужним пострілом під поперечину не залишив жодних шансів голкіперу – 4:2. Заключні хвилини прохили під диктовкою ЗОШ №27, яка з усіх сил прагнула змінити цифри на табло, проте єдине, на що спромоглися підопічні Віктора Власова, так це зусиллями Душкіна підсолодити гіркоту поразки – 4:3 на користь команди Ліцею №17, яка заслужено виходить до фіналу.

Отож, за підсумками напружених протистоянь визначились пари учасників, які розіграють між собою призові місця змагань: у матчі за «бронзу» зійдуться НВО №9 та ЗОШ №27, а у поєдинку за «золото» поміряються силами НВК №10 і команда Ліцею №17.

А вже сьогодні починаючи з 9:00 у обох вікових групах відбудуться вирішальні матчі, які визначать переможців та призерів другого за ліком шкільного турніру з футзалу «Кубок президента ФК «Спортлідер+» Івана Гончара». Запрошуємо усіх на цікаві футзальні баталії!

А на завершення – фотоогляд другого ігрового дня фінальної частини шкільного турніру з футзалу “Кубок президента ФК “Спортлідер+” Івана Гончара”:

Updated: 22.03.2014 — 07:07

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.